Neler Yeni

15000 TL pc bilgisayarcıya götürsem bişey olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sevgi zengi
Merhaba arkadaşlar ben bugun itopya dan 15000 TL ye kasa topladım ama ekran kartı takılı gelmiyormuş hic ekran kartı takmadım ben :) hadı ekran kartını taktım diyelim Windows 10 home var bende ücretsiz ama ilk USB mı ne atıcaz galiba bendende pc olmadığından dolayı bilgisşyarcıya mı götürsem diyorum zaten pc başında dururum bişey olmaz diye düşünüyorum sizin bu konudaki fikirleriniz neler?

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Merhaba arkadaşlar ben bugun itopya dan 15000 TL ye kasa topladım ama ekran kartı takılı gelmiyormuş hic ekran kartı takmadım ben :) hadı ekran kartını taktım diyelim Windows 10 home var bende ücretsiz ama ilk USB mı ne atıcaz galiba bendende PC olmadığından dolayı bilgisşyarcıya mı götürsem diyorum zaten PC başında dururum bişey olmaz diye düşünüyorum sizin bu konudaki fikirleriniz neler?
biligsayarcıya flashı götür.

isimsizüye

80+ Gold
neler olur hemde :D alırlar ekran kartını git arkadaşına windows 10 iso indir rufusla yaz usb ye ekran kart takmak kolay zormu tövbe

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Hacı Hüsram
neler olur hemde
2080S yollarsın 180 gelir.
Öyle bir şey olmaz boş yapma arkadaşın dediği gibi usb götürebilirsin mantıklı yorum yapmış biride boş yapmış.Adamda ekmeğine bakıyor bir kişinin ürününü alarak dükkanının adını kirletemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sevgi zengi
dalga geçmiyorum. tüm bilgisayarcıların özelliği bu. birşeyi alırlar genelde.
PC yanında durucam ama ne alabilir smdmdmmsks
Mesaj otomatik birleştirildi:

götürme hiç. dostum riske atma
Tamam

götürme hiç. dostum riske atma
Ekran kartından korkuyorum bide takmayı bilmiyorum nasıl halledicem

isimsizüye

80+ Gold
PC yanında durucam ama ne alabilir smdmdmmsks

Tamam

Ekran kartından korkuyorum bide takmayı bilmiyorum nasıl halledicem
kolay kaçınmayın böyle şeylerde öğrenmek şart. gidin ekran kart nasıl takılır bakın heri

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
dalga geçmiyorum. tüm bilgisayarcıların özelliği bu. birşeyi alırlar genelde.
Aynen alıyorlar doğru söylüyorsun.Benim bilgisayarım bozulmuştu 1 yıl önce o zamanlar daha bilgisayardan anlamıyordum.Kasayı götürdü benim kasada power tuşunda led ışık vardı yeşil yanıyordu.Adam tamir edip getirdi o led ışığı almış.

Top Bottom