Neler Yeni

Topladığım sisteme Windows nasıl kurarım

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bu arada o sistem 13.000 liraya toplanırdı bugünkü gaming gecesinden Asus Rog Strix 2080 Superi alsaydınız ama sağlık olsun diyelim

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Tm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Np kanka param var
Keyfini çıkar o zaman güle güle kullan ekran kartı takmak da çok basit benim PC de ekran kartı takılı olmayan şekilde geldi ilk defa takarken çok terleyip stres oldum ama halettim

ElectriX

80+ Silver
Ben bilgisayarcıya götiriyim PC bence en ıyısı PC yanında dururum hıc parçada alamaz zaten
özellikle de ki crack yapma! benim ki yapmış :/ şimdi uğraşıoz

Montaj hizmeti eklemeyi unutmuşum yarım arayip belirtiyim Windows deneme sürümü eklemiyolardır bence
dostum sanırım itopyada deneme sürümü koymuyorlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sevgi zengi
özellikle de ki crack yapma! benim ki yapmış :/ şimdi uğraşıoz

dostum sanırım itopyada deneme sürümü koymuyorlar?
Aynen deneme sürümü koymuyorlar bencede ama yarın bu arayım cevaplarınız için hepinize çooook teşekkür ederim içi rahatlattınız iyiki bu forum var.

ha o zaman olur o sistemı sakın sokaktakı bi bilgisayarcıya emanet etme bnım canım yanar
Tamam :)

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Bilgisayarcı Windows 10 CD'sinden veriyi alıp usb belleğinize atamaz. Bu tür CD ler genelde kopyalama korumalı oluyor. Eğer interneti olan bir arkadaşın varsa USB belleğinle git ve Microsoft'un sitesinden windows 10 indirip usb belleğinize atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sevgi zengi
Bilgisayarcı Windows 10 CD'sinden veriyi alıp usb belleğinize atamaz. Bu tür CD ler genelde kopyalama korumalı oluyor. Eğer interneti olan bir arkadaşın varsa USB belleğinle git ve Microsoft'un sitesinden windows 10 indirip usb belleğinize atın.
Arkadaşım yok İstanbuldan antalyaya taşındım tanımıyorum kımseyı eee BİLGİSİYARCI aynı işlemi yapamaz mı ne saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,907
Üyeler
165,901
Son üye
vortexquit
Top Bottom