Neler Yeni

Topladığım sisteme Windows nasıl kurarım

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
Arkadaşlar ben 15000 TL 2080s sıstem topladım ama ekran kartı takmayıda bilmiyorum nası yapıcam ya bende Windows 10 home ORJİNAL Cd si var ama benim kasa Cd degil evdede PC yok bilgisayarcıya götürsem USB virüs kapar diyorsunuz ama napıyım ben? Sistemi itopya dan aldım acaba win 10 deneme sürümü eklerlermi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sevgi zengi

Stregone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Burak Toprak
Arkadaşlar ben 15000 TL 2080s sıstem topladım ama ekran kartı takmayıda bilmiyorum nası yapıcam ya bende Windows 10 home ORJİNAL Cd si var ama benim kasa Cd degil evdede PC yok bilgisayarcıya götürsem USB virüs kapar diyorsunuz ama napıyım ben? Sistemi itopya dan aldım acaba win 10 deneme sürümü eklerlermi?
Git deneme sürümü al 1 hafta orj itopya vs yerden ondan sonra kms pico ile etkinleştir görüntüsünü silersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sevgi zengi
Git deneme sürümü al 1 hafta orj itopya vs yerden ondan sonra kms pico ile etkinleştir görüntüsünü silersin
Ona nıye param veriyim ki usb ile kurarım daha ıyı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında senın dediğin cok mantıklı ama ben sistem sipariş verirken ***** gibi belirtmedim sistem montaj felan yarın ıtopyayı arayıp mail den söyliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sevgi zengi
Burdan indirsin ya da sendekini USB ye atsın.

Tamam kanka ben çok salağım :) heyecan dan sistemi alırken sistem montaj hizmetini eklememişim 4 5 kere itopya ya sirapiş numaram dekont la beraber email attım sistem montaj eklermısınız ben eklemeyi unuttum diye cumartesi pazarda müşteri hizmetleri kapalı pazartesi arayım bi sorayım eklemişler mi

Top Bottom