Neler Yeni

15000 TL Sistem Tavsiyesi

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bütçe
15000
Merhaba dostlar. 15000 ₺ ile sadece oyun oynamak için sistem toplamayı düşünüyorum. Sistemi 1-2 ay içerisinde kuracağım. İndirim takip edebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çök esma çök.

Birkaç gündür forumda takılıyorum ekran kartı, işlemci ve anakart gayet iyi ama diğer bileşenler hakkında fikrim yok. Ne yazık ki şuan o kadar param da yok 😕. Beklediğim bir para var da. Alıcısına hayırlı olsun. Son zamanlarda çok indirim oluyor sanırım. Sence bu tarz sistemler gelir mi yakın zamanda?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
Birkaç gündür forumda takılıyorum ekran kartı, işlemci ve anakart gayet iyi ama diğer bileşenler hakkında fikrim yok. Ne yazık ki şuan o kadar param da yok 😕. Beklediğim bir para var da. Alıcısına hayırlı olsun. Son zamanlarda çok indirim oluyor sanırım. Sence bu tarz sistemler gelir mi yakın zamanda?
gelir, ama "asgari ücrete şu kadar şu kadar zam gelecek" diye açıklama gelirse fiyatlar her an uçabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha bu arada diğer parçalar da gayet iyi, m2 ssd dikkatimi çekti, ucuz yapmak için herkes kioxia koyar normalde.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gelir, ama "asgari ücrete şu kadar şu kadar zam gelecek" diye açıklama gelirse fiyatlar her an uçabilir.

ha bu arada diğer parçalar da gayet iyi, m2 ssd dikkatimi çekti, ucuz yapmak için herkes kioxia koyar normalde.

Demek o kadar iyiydi. Umarım benzer sistemler gelir de alamadığım için üzülmem.

Top Bottom