berkayyilmz01
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Berkay Yılmaz
Selamlar. Ben bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Mevcuttaki bilgisayarımdan çok memnundum fakat MSI kalitesi saolsun batarya değişimne 165dolar+KDV istediği için yeni laptop almaya karar verdim.
Kullanım senaryom:
- Genel kodlama (Java, C) ve klasik bilgisayar mühendisliği dersleri.
- CS GO tarzı işlemci bazlı oyunlar. Ağırlık ve batarya ömrü dolayısıyla simülasyon oyunlarına elveda...
- Ve kalan günlük insanların normal kullanımları. Video, film, ödev vs.
Bilgisayardan beklentim:
- 16 Ram ve 512 SSD
- Isınma problemi olmaması
- Önümüzdeki 3 öğretim yılı boyunca beni performans açısından yormaması.
- Batarya ömrü. En azından 8 saatlik bir pil ömrü ile günü çıkarmasını istiyorum.
- Taşınabilirlik. 14-16 inç arası olması yeterlidir. Ayrıca ürünün hafif olursa hiç de fena olmaz.
Huawei markası önerecek arkadaşların önerilerini kibarca kendilerine saklamalarını rica edeceğim. Geçtiğimiz ay Matebook 14 ile çıktığım macera aldığım günden iki gün sonra iade etmeyi istemem, bana gelen bilgisayarın hatalı olmasından dolayı direkt iade alamamaları, sonuçta serviste biten bir iade süreci yaşadım. Bir daha mı? Asla derim.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Kullanım senaryom:
- Genel kodlama (Java, C) ve klasik bilgisayar mühendisliği dersleri.
- CS GO tarzı işlemci bazlı oyunlar. Ağırlık ve batarya ömrü dolayısıyla simülasyon oyunlarına elveda...
- Ve kalan günlük insanların normal kullanımları. Video, film, ödev vs.
Bilgisayardan beklentim:
- 16 Ram ve 512 SSD
- Isınma problemi olmaması
- Önümüzdeki 3 öğretim yılı boyunca beni performans açısından yormaması.
- Batarya ömrü. En azından 8 saatlik bir pil ömrü ile günü çıkarmasını istiyorum.
- Taşınabilirlik. 14-16 inç arası olması yeterlidir. Ayrıca ürünün hafif olursa hiç de fena olmaz.
Huawei markası önerecek arkadaşların önerilerini kibarca kendilerine saklamalarını rica edeceğim. Geçtiğimiz ay Matebook 14 ile çıktığım macera aldığım günden iki gün sonra iade etmeyi istemem, bana gelen bilgisayarın hatalı olmasından dolayı direkt iade alamamaları, sonuçta serviste biten bir iade süreci yaşadım. Bir daha mı? Asla derim.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.