Neler Yeni

1500TL bisiklet önerisi

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Dostlar 1500TL bütçem var bisiklet almayı düşünüyorum. Boyutu 28-29" olursa iyi olur. Disk fren çok fazla istemiyorum bir ara Ümit disk frenli bisiklet almıştım frenler tutmuyordu hiç. V fren daha iyi gibi geliyor düşük bütçede. Önerileriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Walter White
başlığı düzelt istersen dostum 15Bin olarak gözüküyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sıfır güzel bir bisiklet bulamazsınız o fiyatlara. İkinci elden Corelli Fit bike 1.0 öneririm

Mekanik ve hidrolik disk fren V frenden kat ve kat daha iyi tutmaktadır. Sizin test ettiğiniz mekanik disk fren iyi değil veya ayarı tam değilse mekanik disklerin ne suçu var 😀

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır güzel bir bisiklet bulamazsınız o fiyatlara. İkinci elden Corelli Fit bike 1.0 öneririm

Mekanik ve hidrolik disk fren V frenden kat ve kat daha iyi tutmaktadır. Sizin test ettiğiniz mekanik disk fren iyi değil veya ayarı tam değilse mekanik disklerin ne suçu var 😀
Hocam bisikleti o dönem garantiye gönderdim. Onlarda çözemedi. Kaç tane bisiklet ustasına götürdüm çözemediler. Buradaki zincir büyük bisiklet firmasına götürdüm onlar da çözemedi. Bunların hepsi bisiklet henüz 3 günlükken oldu. Fren teli mi kopmadı dersin fren konusunda aklına gelebilecek her şey oldu. Sonra da sinirlenip başlarım böyle işe diyip sattım.
Freni sıktığımda çok çok az tutuyordu ona tutma denmez zaten ve çok gıcırdıyordu.

Top Bottom