Hemen duzenliyom arkadaşın dediği gibi ajazz159 prolar var kb yanlış görmüştüm1500 maksimum 2000 seviyesine kablolu iyi bir mouse önerir misiniz valo-cs tarzı fps oyunları oynuyorum
Ajazz aj159 pro alabilirsin bu bütçede alınabilecek iyi bir mouse ama ağırlık dağılımı çok iyi değil mouse hafif olsa bile ağırlık avuç kısmında yoğunlaştığı için ağır hissettiriyor1500 maksimum 2000 seviyesine kablolu iyi bir mouse önerir misiniz valo-cs tarzı fps oyunları oynuyorum
Adam mouse önermiş kankam klavye değil500 TL çıkabilirsense söyle bişey var;
AKKO 3098 Neon RGB Mekanik Gaming Klavye
RGB Arka Aydınlatma N-key Rollover PBT Dye-Sub Tuş Başlıkları Akko Cloud Yazılımını Destekler 80’lerin neon gecelerinden ilham alan Akko Neon 3098 Mekanik Klavye, masanıza nostaljik…www.gaming.gen.tr
Ben korum galibaAjazz aj159 pro alabilirsin bu bütçede alınabilecek iyi bir mouse ama ağırlık dağılımı çok iyi değil mouse hafif olsa bile ağırlık avuç kısmında yoğunlaştığı için ağır hissettiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam mouse önermiş kankam klavye değil
Ajazz aj159 pro alabilirsin bu bütçede alınabilecek iyi bir mouse ama ağırlık dağılımı çok iyi değil mouse hafif olsa bile ağırlık avuç kısmında yoğunlaştığı için ağır hissettiriyor
Adam mouse önermiş kankam klavye değil
Hocam Türkiye’de bulamadım bulduğum yerde de 3000 lira beni aşar şöyle bilindik markalardan yok mu trendyoldan vatandan falan alayımHemen duzenliyom arkadaşın dediği gibi ajazz159 prolar var kb yanlış görmüştüm
Steelseries rival 5 vardı 2200 civarına o olabilirHocam Türkiye’de bulamadım bulduğum yerde de 3000 lira beni aşar şöyle bilindik markalardan yok mu trendyoldan vatandan falan alayım
Hocam zaten ürün temudan geliyor temu zaten güvenilir vergi dahil gayet uyguna geliyor hem sepete atıp 2-3 gün bekleyince temu ürüne kuponda veriyor 1k fiyata bile kapabilirsin bence onun dışında stokta olsaydı darmoshark m3-m3s-m3 pro modellerinden önerirdim. Bütçe çıkarsa vxe mad R alabilirsin gayet güzel mousedir.Hocam Türkiye’de bulamadım bulduğum yerde de 3000 lira beni aşar şöyle bilindik markalardan yok mu trendyoldan vatandan falan alayım
Hocam sen kablolu istemedin mi arkadaşlar wireless atmış.Hocam Türkiye’de bulamadım bulduğum yerde de 3000 lira beni aşar şöyle bilindik markalardan yok mu trendyoldan vatandan falan alayım
Kablolu istiyorumHocam sen kablolu istemedin mi arkadaşlar wireless atmış.
Ağırlık önemli mi ve shape nedir?
Hocam kablolu önerir misinizHocam zaten ürün temudan geliyor temu zaten güvenilir vergi dahil gayet uyguna geliyor hem sepete atıp 2-3 gün bekleyince temu ürüne kuponda veriyor 1k fiyata bile kapabilirsin bence onun dışında stokta olsaydı darmoshark m3-m3s-m3 pro modellerinden önerirdim. Bütçe çıkarsa vxe mad R alabilirsin gayet güzel mousedir.