Neler Yeni

1500TL Kablolu Mouse Önerir Misiniz

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
Bütçe
2000
1500 maksimum 2000 seviyesine kablolu iyi bir mouse önerir misiniz valo-cs tarzı fps oyunları oynuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Hüseyin Mert Görgel
1500 maksimum 2000 seviyesine kablolu iyi bir mouse önerir misiniz valo-cs tarzı fps oyunları oynuyorum
Ajazz aj159 pro alabilirsin bu bütçede alınabilecek iyi bir mouse ama ağırlık dağılımı çok iyi değil mouse hafif olsa bile ağırlık avuç kısmında yoğunlaştığı için ağır hissettiriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

500 TL çıkabilirsense söyle bişey var;
Adam mouse önermiş kankam klavye değil 😃

Ajazz aj159 pro alabilirsin bu bütçede alınabilecek iyi bir mouse ama ağırlık dağılımı çok iyi değil mouse hafif olsa bile ağırlık avuç kısmında yoğunlaştığı için ağır hissettiriyor

Ben korum galiba🤦😂

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hemen duzenliyom arkadaşın dediği gibi ajazz159 prolar var kb yanlış görmüştüm
Hocam Türkiye’de bulamadım bulduğum yerde de 3000 lira beni aşar şöyle bilindik markalardan yok mu trendyoldan vatandan falan alayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Hocam Türkiye’de bulamadım bulduğum yerde de 3000 lira beni aşar şöyle bilindik markalardan yok mu trendyoldan vatandan falan alayım
Hocam zaten ürün temudan geliyor temu zaten güvenilir vergi dahil gayet uyguna geliyor hem sepete atıp 2-3 gün bekleyince temu ürüne kuponda veriyor 1k fiyata bile kapabilirsin bence onun dışında stokta olsaydı darmoshark m3-m3s-m3 pro modellerinden önerirdim. Bütçe çıkarsa vxe mad R alabilirsin gayet güzel mousedir.

Hocam sen kablolu istemedin mi arkadaşlar wireless atmış.

Ağırlık önemli mi ve shape nedir?

seeltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sen kablolu istemedin mi arkadaşlar wireless atmış.

Ağırlık önemli mi ve shape nedir?
Kablolu istiyorum
Oyun performansımı artırsın yeter ağırlık falan önemini bilmiyorum açıkçası 2018den kalma rampage mouse var elimde.
Shape falan ne gerçekten bilmiyorum Valorant ve Cs için iyi bir mouse istiyorum

Hocam zaten ürün temudan geliyor temu zaten güvenilir vergi dahil gayet uyguna geliyor hem sepete atıp 2-3 gün bekleyince temu ürüne kuponda veriyor 1k fiyata bile kapabilirsin bence onun dışında stokta olsaydı darmoshark m3-m3s-m3 pro modellerinden önerirdim. Bütçe çıkarsa vxe mad R alabilirsin gayet güzel mousedir.
Hocam kablolu önerir misiniz

Top Bottom