berkankocabas
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 1500
1500tlye kadar kablosuz bir mouse arıyorum oyun için taksitle alınabilecek bi yer olursa iyi olur
guzel mi bilmiyorum ama cogu kisi begeniyor dareu a950 pro 4k connectgamede indirimde1500tlye kadar kablosuz bir mouse arıyorum oyun için taksitle alınabilecek bi yer olursa iyi olur
1500tlye kadar kablosuz bir mouse arıyorum oyun için taksitle alınabilecek bi yer olursa iyi olur
Burda taksit yapılıyor mu bi de bu sitede çok sıkıntı varmış herhalde garanti işinde sıkıntı olur mu alırsamA950 pro 4k açık ara en iyisi.![]()
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Normal modeli arasında 4k polling rste farkı var bu daha iyi. Taksit oluyor site biraz sorunlu ama ürün sorunlu gelmezBurda taksit yapılıyor mu bi de bu sitede çok sıkıntı varmış herhalde garanti işinde sıkıntı olur mu alırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde bunun normal modeli var 500tl daha ucuz arasında çok fark var mı ilk defa kablosuz kullanıcam
Endgame Gear XM2we bi de 100tl daha fazlaya bu mouse var bunu da baya öven olmuş hangisi daha iyidirNormal modeli arasında 4k polling rste farkı var bu daha iyi. Taksit oluyor site biraz sorunlu ama ürün sorunlu gelmez
pro 4kEndgame Gear XM2we bi de 100tl daha fazlaya bu mouse var bunu da baya öven olmuş hangisi daha iyidir