Gt301 kasam var - i5 12400f islemcim
İleride i9 vb. Yukseltecegim için şimdiden kaliteli bir soğutucu onerirsiniz sevinirim 80derecelerde ultra oyunlarda.
Sığmaz mı hocam bende tam alacaktım bunu. Neden sığmıyor video var mıMesaj otomatik birleştirildi:
Ekleme yapıcağım bu soğutucu kasaya sığmayacaktır
Kasanın camını açık bırakırsan sığar sadece
Bu soğutucu 165 cm , kasa max 160cm destekliyorSığmaz mı hocam bende tam alacaktım bunu. Neden sığmıyor video var mı
uste bazi 240lar takiliyor. lc 240 falan takiliyor. galahadta takanlar var.Üste 240 desteklemiyor
bu konuyu atmasan se-234teki indirimi gormeyecektim guzel indirimi var. o da alınabilir direkt.Burada arkadaş destekliyor sıvı soğutma demiş.ASUS TUF GT 301 kasaya sıvı soğutma önerisi
Merhabalar, ASUS TUF GT301 kasam var ve Intel i5 11500 Stok sağutucusu yetmiyor. Sıvı soğutma almayı düşünüyorum ancak ekran kartım ASUS ROG 3060 3 fanlı model olduğundan ön tarafa sığmayabilir diye düşündüm. Üst tarafa da kasanın desteği yok gözüküyor ne yapmam lazım? Ön tara 240mm sıvı soğutma...www.technopat.net
Bundan bahsediyorsunuz herhaldebu konuyu atmasan se-234teki indirimi gormeyecektim guzel indirimi var. o da alınabilir direkt.
uste bazi 240lar takiliyor. lc 240 falan takiliyor. galahadta takanlar var.
Burada arkadaş destekliyor sıvı soğutma demiş.ASUS TUF GT 301 kasaya sıvı soğutma önerisi
Merhabalar, ASUS TUF GT301 kasam var ve Intel i5 11500 Stok sağutucusu yetmiyor. Sıvı soğutma almayı düşünüyorum ancak ekran kartım ASUS ROG 3060 3 fanlı model olduğundan ön tarafa sığmayabilir diye düşündüm. Üst tarafa da kasanın desteği yok gözüküyor ne yapmam lazım? Ön tara 240mm sıvı soğutma...www.technopat.net
Beyler takanların anakart 28x26 cmSıvı soğutma olarak buna bakabilirsiniz
ID-Cooling 4pin Pwm 240mm Işlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling 4pin Pwm 240mm Işlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! ID-Cooling 4pin Pwm 240mm Işlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bundan bahsediyorsunuz herhalde
ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-234 ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com