Phantom spirit yeterli olur ileriye dönük alabilirsin.i5 12400f ve ileriye dönük yükseltme yapacağım için işlemci soğutucu önerisi arıyorum, kasam gt301 olduğu için 240mm olmuyor o yüden kule tipi mantıklı geliyor, öneri olmazsa phantom sprit 120se rgb alacağım yarın
phantom spirit 12400f'i çöle götürür soğutup geri getirir bu aradai5 12400f ve ileriye dönük yükseltme yapacağım için işlemci soğutucu önerisi arıyorum, kasam gt301 olduğu için 240mm olmuyor o yüden kule tipi mantıklı geliyor, öneri olmazsa phantom sprit 120se rgb alacağım yarın
ayriyeten 240mm bakınıyorum ama kasama uymuyor hocam (gt301) , direkt phantom çekeceğim görünüş acısından kötü duruyor gibi onun dışında sıkıntı yok aslında...phantom spirit 12400f'i çöle götürür soğutup geri getirir bu aradaileri dönüklük kısmından bahsetmiyorum bile
![]()
aslında cok yakisikli sogutucuayriyeten 240mm bakınıyorum ama kasama uymuyor hocam (gt301) , direkt phantom çekeceğim görünüş acısından kötü duruyor gibi onun dışında sıkıntı yok aslında...
valla ben incelediğimde görünüşünüde beğendim heyhüla duruyor kasada. ama zevk meselesi tabiayriyeten 240mm bakınıyorum ama kasama uymuyor hocam (gt301) , direkt phantom çekeceğim görünüş acısından kötü duruyor gibi onun dışında sıkıntı yok aslında...
phantom sprit güzel deniliyorsa ben pek benimseyememişimdir , yarın sipariş geçeceğim umarım takabilirim kasama, 2 yıldır aldıgımdan beri macun değiştirmedim sorun yaratmaz umarımGörüntüsü hoşuna gitmediyse ki görünüşü güzel, kullanmadım ama incelemelerini defalarca okudum ve izledim, Frost commander 140 alabilirsin siyah versiyonunu fakat 17cm civarı derinliği olmalı kasanın yoksa 14cm Fandan dolayı kapağı kapatamayabilirsin,