Neler Yeni

1500TL Ps4 Dolandırma İhtimali

Doladırır mı?

• Söylediğin yöntem ile alırsan dolandırma ihtimali çok düşük.

• Bir şekilde yolunu bulur ve dolandırır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Arkadaşlar isim vermiyorum dolandırıcı olmayabilir. Satıcıyı letgoda buldum.
Konuşmalarımızın özetine bakarsak adam bana şüpheli geldi. Dolandırıcılar gibi bahane üretiyor.

Ama anlamadığım nokta satışı kabul etti.

Adam mesafeli satış sözleşmesini kabul etti.

Görüntülü konuşmayı ve kimlik fotoğrafını atmayı kabul etti.

Ben kargo elime gelene kadar ve ben test edene kadar para ödemeyeceğimi söyledim. Bunu da kabul etti.

Dolandırma ihtimali var mı?

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
1500tl çok ucuz

En İyi Cevap
3
Hocam biraz paranoyaklaşmışsınız ürün size geldene kadar para ödemezseniz nasıl dolandırılcaksınız? Vermediğiniz parayı mı çalıcaklar? En fazla ayıplı bir mal olabilir hemen anlaşılmayan bir kusuru.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer kargo gelip, testler olana kadar para çıkışı olmayacaksa dene tabi. Lakin neden bu kadar ucuz, onu da düşünmeden edemiyor insan. :unsure:
Onu sordum. Kendisine bir arkadaşından hediye gelmiş. Eşiyle beraber temiz kullanmış. Ama bu geçerli bir bahane gibi gelmedi bana daha pahalıya satmak varken çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biraz paranoyaklaşmışsınız ürün size geldene kadar para ödemezseniz nasıl dolandırılcaksınız? Vermediğiniz parayı mı çalıcaklar? En fazla ayıplı bir mal olabilir hemen anlaşılmayan bir kusuru.
Ne bileyim aklıma sahte kargo yöntemi falan geldi. Sahte fatura gösterip paramı yollamıyorsunuz diye aklımı karıştırmasın sonra.

En İyi Cevap
3
Onu sordum. Kendisine bir arkadaşından hediye gelmiş. Eşiyle beraber temiz kullanmış. Ama bu geçerli bir bahane gibi gelmedi bana daha pahalıya satmak varken çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne bileyim aklıma sahte kargo yöntemi falan geldi. Sahte fatura gösterip paramı yollamıyorsunuz diye aklımı karıştırmasın sonra.
Var böyle satıcılar ürünü alırken video çekin.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Bana sorarsan senin dolandırma ihtimalin var bu şartlar altında yanlış anlama :D

Top Bottom