900TL ye ne zaman aldın? Demek istediğim kaliteli olur mu, yarın birgün başıma dert açar mı?Ne demek hayir beklenir mi ben imzadakini 900e aldim yukte 50 derece pc bosta 32
Bu sıvı soğutma genelde her hafta sonu 1500-1600 bandına düşüyor bunu al işini fazlasıyla görürMax 1500 TL'ye adam akıllı sıvı soğutucu var mı? Onun yerine 600 TL civarlarında kule soğutma (214xt) daha mı mantıklı olur? (12400f-H610M)
Pompa sorunlu vs diye görmüştüm. Varmıdır öyle bir şey sizce?Bu sıvı soğutma genelde her hafta sonu 1500-1600 bandına düşüyor bunu al işini fazlasıyla görür
![]()
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 MLW-D24M-A18PC-R2 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.199,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2. Versiyon v2 bu model o sorunların giderilmiş haldeki modeli yani sorun yaşamazsınPompa sorunlu vs diye görmüştüm. Varmıdır öyle bir şey sizce?
O yüzden açtım konuyu işte ama anlatamadım derdimiUcuz sıvı soğutma korkutuyor beni. Pompa arızası yeterince sinir bozucu iken sıvı sızdırıp tüm sistemi çöp olanlar var. Malzeme kalitesi çok önemli.
Teşekkürler öneriler için. Öyleyse tekrar kule tipi soğutucuya yöneleceğim1500-1600 TL bandındaki sıvı soğutmaların çoğuna para verilmez. Yukarıdaki ML240L V2 modelide o kadar da kaliteli olmayan ayrıca sesli bir soğutucu. Eğer ileride hiç değişiklik yapmadan kullanmak istiyorum diyorsan bütçeyi biraz arttırıp NH-D15 alabilirsin. Bildiğim kadarıyla noctua bedava LGA1700 bracket gönderiyordu ilk LGA1700 çıktığında ama hala var mı bilmiyorum.
Noctua NH-D15 SE-AM4, AMD AM4 için Premium Çift-Kule İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Noctua NH-D15 SE-AM4, AMD AM4 için Premium Çift-Kule İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şu model bir ara 1000 TL civarıydı. Bu da alınabilir yine stoğa gelirse.
![]()
Scythe Mugen 5 RGB 120 mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Basit zarafet, Mugen 5 Black RGB Edition’ın sloganıdır. Siyah eloksallı üst plaka, ısı borularının alüminyum uç kapakları ve elmas kesimli keskin bir kontrast oluşturuyor. Fan çerçevesi de tamamen…www.gaming.gen.tr
Şu modelde alınabilir ama LGA1700 bracketı satın alman lazım sanırım o da 300 TL falan.
![]()
Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Normalde fiyat performans olarak aşırı iyi bir soğutucu var ama LGA1700 bracket bulabilir misiniz onun için emin değilim.Teşekkürler öneriler için. Öyleyse tekrar kule tipi soğutucuya yöneleceğim
Perfan 120h aslında çok dikkatimi çekiyor. Uygun bracket bulsam, şimdi siparişini verirdim.Normalde fiyat performans olarak aşırı iyi bir soğutucu var ama LGA1700 bracket bulabilir misiniz onun için emin değilim.
![]()
Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Performax PERFAN-120-H İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.339,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer ucuz yollu bir şey isterseniz kutu içeriği avantajından dolayı SE-224-XT'de seçebilirsiniz. İleride 2. fanı takarsınız performans biraz daha artar, onun için içinden telde çıkıyor ama SE-214-XT'de tel çıkmıyor.
![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com