Neler Yeni

1500tl ye 144hz ıps panel monitör önerisi

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Asus VP249QGR ya da AOC 24G2U alın.

Çınar Yaşar

80+ Gold

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Bulunduğun şehre göre (kargoda sorun oluşmazsa) 6 gün içinde eline gelir. Ölü piksel çıkarsa arayacaksın müşteri hizmetlerini sana kod verecekler. Kurye gelip kodla birlikte monitörü alacak senden ve yenisi gelecek. İtopya sonuç olarak kendisi üretmiyor bunu kırıkta gelebilir, ölü pikselli de. Bak ben bilgisayar aldım ekran kartım fabrika çıkışı arızalı çıktı. Aradım derdimi anlattım, şimdi bayramın bitmesini bekliyorum. Ama gelip buraya itopya şöyle itopya böyle demedim. Kardeşime, arkadaşlarıma vs. 20 den fazla sistem aldım itopyadan hiç sorunsuz. Biraz şans işi yapacak bir şey yok. Ha yok ben illa güvenmem diyorsan 1 haziranda vatan şubeleri açılıyor dostum. Git pazla para ver görerek al. Ama onda bile ölü piksel çıkabilir unutma.
sen aldığın kasaları mağazasındanmıaldın??

Hüf.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Hüseyin Avni Yıldırım
Instagram
https://www.instagram.com/havniy
Steam
https://steamcommunity.com/id/Nicklessmann
Twitter
HavniY
Facebook
huseyinavniyildirim
ilgileniyo diyosunda kimse ulaşamyormuş telefonda 1saat bekliyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen nerede yaşıyorsun bide mağazadanmı aldın
Ordu da yaşıyorum. Kargo ile geldi. 6. iş gününde kargoya verildi 8. gün elime ulaştı. 1 saat bekleyeceksin elbette. Yaşadığımız durumları göz önünde bulundurmanda fayda var. Orada çalışan kişiler de insan. Ulaşamıyorum diye zırlayanlar 10 dk sonra telefonu kapatan kişiler. İtopya babamın dükkanı değil ama biraz mantık yürüttüğünüz vakit bu yaşananların normal olduğunu anlarsınız zaten. Ha yok anlamam diyorsan bayılıyorsun parasını vatandan kutuyu kucaklayıp geliyorsun dostum.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Ordu da yaşıyorum. Kargo ile geldi. 6. iş gününde kargoya verildi 8. gün elime ulaştı. 1 saat bekleyeceksin elbette. Yaşadığımız durumları göz önünde bulundurmanda fayda var. Orada çalışan kişiler de insan. Ulaşamıyorum diye zırlayanlar 10 dk sonra telefonu kapatan kişiler. İtopya babamın dükkanı değil ama biraz mantık yürüttüğünüz vakit bu yaşananların normal olduğunu anlarsınız zaten. Ha yok anlamam diyorsan bayılıyorsun parasını vatandan kutuyu kucaklayıp geliyorsun dostum.
ben karar verdim itopyadan alıcam herkes oradan alıyor eğer gerçekten çok fazla kişide sorun yaşatıyorsa itopya bu kadar fazla kişi oradan almazdı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Sokağa çıkma kısıtlaması bittikten sonra 3 gün içerisinde kargoya verilir yazıyor. 10 gün sürmez bile. Hepsiburada, trendyol, n11 siparişleri 2 haftayı bulabiliyor bu süreçte. Ayrıca fiyatı çok uygun ve kulaklık standı hediyeli.

Bir kere uslübuna dikkat et. İtopya gayet ilgileniyor. AOC'nin bu monitöründe ölü piksel çıktığı çok nadir.
Knk trendyolu abarttın sanki ben ayakkabı sipariş ettim 2 günde migren taşı sipariş ettim 3 günde geldi oda kulaklık sipariş ettim oda 5 günde geldi

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
ekran yukarı aşağı hareket ediyor mu acaba ?
Sağa sola ileri geri yukarı aşağı her türlü hareket ediyor.

Knk trendyolu abarttın sanki ben ayakkabı sipariş ettim 2 günde migren taşı sipariş ettim 3 günde geldi oda kulaklık sipariş ettim oda 5 günde geldi
Kanki korona zamanında baya faili oldu ya. Ben de sipariş vermiştim çok geciktiği oldu.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Sağa sola ileri geri yukarı aşağı her türlü hareket ediyor.

Kanki korona zamanında baya faili oldu ya. Ben de sipariş vermiştim çok geciktiği oldu.
Yani oluyor geciktiği ama Trendyol şaşırttı valla beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,382
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom