sen aldığın kasaları mağazasındanmıaldın??Bulunduğun şehre göre (kargoda sorun oluşmazsa) 6 gün içinde eline gelir. Ölü piksel çıkarsa arayacaksın müşteri hizmetlerini sana kod verecekler. Kurye gelip kodla birlikte monitörü alacak senden ve yenisi gelecek. İtopya sonuç olarak kendisi üretmiyor bunu kırıkta gelebilir, ölü pikselli de. Bak ben bilgisayar aldım ekran kartım fabrika çıkışı arızalı çıktı. Aradım derdimi anlattım, şimdi bayramın bitmesini bekliyorum. Ama gelip buraya itopya şöyle itopya böyle demedim. Kardeşime, arkadaşlarıma vs. 20 den fazla sistem aldım itopyadan hiç sorunsuz. Biraz şans işi yapacak bir şey yok. Ha yok ben illa güvenmem diyorsan 1 haziranda vatan şubeleri açılıyor dostum. Git pazla para ver görerek al. Ama onda bile ölü piksel çıkabilir unutma.
Ordu da yaşıyorum. Kargo ile geldi. 6. iş gününde kargoya verildi 8. gün elime ulaştı. 1 saat bekleyeceksin elbette. Yaşadığımız durumları göz önünde bulundurmanda fayda var. Orada çalışan kişiler de insan. Ulaşamıyorum diye zırlayanlar 10 dk sonra telefonu kapatan kişiler. İtopya babamın dükkanı değil ama biraz mantık yürüttüğünüz vakit bu yaşananların normal olduğunu anlarsınız zaten. Ha yok anlamam diyorsan bayılıyorsun parasını vatandan kutuyu kucaklayıp geliyorsun dostum.ilgileniyo diyosunda kimse ulaşamyormuş telefonda 1saat bekliyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen nerede yaşıyorsun bide mağazadanmı aldın
ben karar verdim itopyadan alıcam herkes oradan alıyor eğer gerçekten çok fazla kişide sorun yaşatıyorsa itopya bu kadar fazla kişi oradan almazdıOrdu da yaşıyorum. Kargo ile geldi. 6. iş gününde kargoya verildi 8. gün elime ulaştı. 1 saat bekleyeceksin elbette. Yaşadığımız durumları göz önünde bulundurmanda fayda var. Orada çalışan kişiler de insan. Ulaşamıyorum diye zırlayanlar 10 dk sonra telefonu kapatan kişiler. İtopya babamın dükkanı değil ama biraz mantık yürüttüğünüz vakit bu yaşananların normal olduğunu anlarsınız zaten. Ha yok anlamam diyorsan bayılıyorsun parasını vatandan kutuyu kucaklayıp geliyorsun dostum.
Knk trendyolu abarttın sanki ben ayakkabı sipariş ettim 2 günde migren taşı sipariş ettim 3 günde geldi oda kulaklık sipariş ettim oda 5 günde geldiSokağa çıkma kısıtlaması bittikten sonra 3 gün içerisinde kargoya verilir yazıyor. 10 gün sürmez bile. Hepsiburada, trendyol, n11 siparişleri 2 haftayı bulabiliyor bu süreçte. Ayrıca fiyatı çok uygun ve kulaklık standı hediyeli.
Bir kere uslübuna dikkat et. İtopya gayet ilgileniyor. AOC'nin bu monitöründe ölü piksel çıktığı çok nadir.
ekran yukarı aşağı hareket ediyor mu acaba ?İtopya hepsiburada'dan daha hızlı desem yeridir. AOC 24G2U tavsiye ederim itopyada indirimde. Daha ucuza başka hiçbir yerde bulamazsın.
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Sağa sola ileri geri yukarı aşağı her türlü hareket ediyor.ekran yukarı aşağı hareket ediyor mu acaba ?
Kanki korona zamanında baya faili oldu ya. Ben de sipariş vermiştim çok geciktiği oldu.Knk trendyolu abarttın sanki ben ayakkabı sipariş ettim 2 günde migren taşı sipariş ettim 3 günde geldi oda kulaklık sipariş ettim oda 5 günde geldi
Yani oluyor geciktiği ama Trendyol şaşırttı valla beniSağa sola ileri geri yukarı aşağı her türlü hareket ediyor.
Kanki korona zamanında baya faili oldu ya. Ben de sipariş vermiştim çok geciktiği oldu.