- En İyi Cevap
- 11
Dahası
O zaman 24 yaşını geçmişsindir.Direk A sınıfı aldım hocam,2 yıllık tecrübe durumu yaş sorunu varsa oluyor.
Dediğim gibi mt veya nk öneririm.
O zaman 24 yaşını geçmişsindir.Direk A sınıfı aldım hocam,2 yıllık tecrübe durumu yaş sorunu varsa oluyor.
ya 2 yıllık a2 olacak ya da hiç yoksa 25 yaşındaysan direkt a alabilirsinDirek A sınıfı aldım hocam,2 yıllık tecrübe durumu yaş sorunu varsa oluyor.
Dostum motorlar hakkında pek bilgi sahibi değilsin sanırım. 125CC bile racing motor var. Racing, naked, bobber, cafe racer, chopper gibi ayrı ayrı modelleri bulunur motorların.
Mesela R25 bir racing motordur. MT 25 ve 250NK ise naked bir motordur.
İlk motora başlarken racing önerilmez, çünkü manevra kabiliyeti tecrübe ister. Yatırıp arabanın altına sokarsın tecrübesiz isen.
120cc- 150cc'ye bisiklet mi diyorsun? Kaç defa 125cc motor sürdün dostum hayatında?
Böyle sabırsız, tecrübesiz hareketler yapıyorsunuz sonra görüyoruz haberlerde, "motor tutkusu bir can daha aldı".
Az altın elbiseli adam izle dediklerimi anlarsın.
Cf moto şikayet çok nedense,MT de model eski :/O zaman 24 yaşını geçmişsindir.
Dediğim gibi mt veya nk öneririm.
Şikayetvar'a giriyorsan her ürün hakkında şikayet bulabilirsin. MT'yi 17 kasa bulursun, çok da eski sayılmaz sanki.Cf moto şikayet çok nedense,MT de model eski :/
Pulsar rs200 nasıl ?
Neden ns peki ?Şikayetvar'a giriyorsan her ürün hakkında şikayet bulabilirsin. MT'yi 17 kasa bulursun, çok da eski sayılmaz sanki.
RS değil de NS200 önerebilirim.
Motor tecrüben olmadığından racing tarzı önermediğim için. Ayrıca 200cc makinalar bunlar, yeni başlayan birisi için yüksek.Neden ns peki ?
Buraya yazıyorum arkadaşım kredili faizli bir şekilde hiç bir şey alma ha yok illa alıcam diyorsan aldıktan sonra başına bir şey gelirse bu lafımı hatırla faiz iyi bir şey değil borç ile almayı düşünArkadaşlar uzun zamandır motor araştırıyorum kredi ile alacağım 100-150 arası motor bakıyorum tercih olarak sifir yada sıfıra yakın bi motor arayisindayim ilk başlarda cf moto 250sr bakiyodum ancak şu sıralar sikayetvarda çok fazla şikayet gördüm eskiden böyle kronik sıkıntıları yoktu yeni serileri çöp sanırım vazgeçtim şuan aklımda honda cb 250 r var naked model 130 kusur tam 150bin TL nin altında olursa güzel ekipmanlar da almayı dusunuyoeum bu yuzd3n bu motoru tercih etmeyi düşünüyorum önerileriniz nedir ? bide sadece 50 cc motor kullandım ilk motorum olacak cin malıyla basimi agritmak istemiyorum ve yüksek cc öneriniz varsa alabilirim ama fiyatlar belli lütfen motordan anlayan arkadaşlar yardımcı olsun
ekipman için 30k civarı ayırdığını düşünsem ehliyetinin de a2 olduğunu düşünsem elinde 120k kalır bu bütçede 0 olarak dediğin gibi 250sr var fakat kronik sorunları var söylediğin gibi 250nk önerebilirim elinde para bile kalır 2.el istiyorsan ktm 390rc önerebilirim mükemmel motorehliyet durumun nedir ne bu bütçede ekipman içinde midir
390 duke de olabilirekipman için 30k civarı ayırdığını düşünsem ehliyetinin de a2 olduğunu düşünsem elinde 120k kalır bu bütçede 0 olarak dediğin gibi 250sr var fakat kronik sorunları var söylediğin gibi 250nk önerebilirim elinde para bile kalır 2.el istiyorsan ktm 390rc önerebilirim mükemmel motor
Çok teşekkür ederim önerin için iyice fiyat araştırması yapıp bakicam250 sr o fiyata biraz abartı olur bence. bulabilirsen mt25 veya r25 daha iyi olur. nk 250 de iyidir bende var ama 70 eder en fazla. yamahada karaborsada sayılır şuan. çin malından korkmaya gerek yok bence. trde hepsi kötü sayılır markaların servisleri. ducati filan almadıkça öyle maalesef. ktm de düşünebilirsin. ama ben o fiyata suzuki v storm 250 alırdım arkadaşımda var çok güzel bir motor bence
Önerilerin için çok teşekkür ederim haklısın ekipman çok tutuyor bakicam duruma göre alicam ekipmanlarıekipman için 30k civarı ayırdığını düşünsem ehliyetinin de a2 olduğunu düşünsem elinde 120k kalır bu bütçede 0 olarak dediğin gibi 250sr var fakat kronik sorunları var söylediğin gibi 250nk önerebilirim elinde para bile kalır 2.el istiyorsan ktm 390rc önerebilirim mükemmel motor
Mesaj otomatik birleştirildi:
390 duke de olabilir
Cf moto parça sıkıntısı çok kankaMT25-250NK-R25
Ben olsam 250NK alırdım, hem ucuz hem de çok şık duran bir motor.
Yamaha fiyatları çok abartıldı.
Ayrıca ilk motorunsa 250cc'den başlamanı önermem, zira başına geçirme ihtimalin yüksek. Hele ki racing bir motor alırsan daha da yüksek.