Neler Yeni

150bin tl motor onerisi

Siz bir sorun yaşamadınız diye başka birine 600cc ile başla diyemezsiniz. Motorcuysan Altın Elbiseli Adamı bilirsin, biliyorsan da böyle saçma önerilerde bulunmazsın.

Şakamatik? karşında mahalle arkadaşın yok.
Mahalle arkadaşım olmana gerek yok, boş boş pasif agresif tavırlarla cevap verirsen sonucu bu olur. Ayrıca senin kafanla bakarsak 600cc ile başlayan apaçiler soluğu arabaların bagaj kapağında alıyor diye başlanmaz da diyemezsin çünkü 50cc ile başlayan apaçi de aynı sonuca çıkıyor.

Motosiklet tecrübe işi değil kafa işi, kafan yoksa 100000 km tecrüben de olsa en kral motoru da sürsen gözünü ambulansta açarsın.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Mahalle arkadaşım olmana gerek yok, boş boş pasif agresif tavırlarla cevap verirsen sonucu bu olur. Ayrıca senin kafanla bakarsak 600cc ile başlayan apaçiler soluğu arabaların bagaj kapağında alıyor diye başlanmaz da diyemezsin çünkü 50cc ile başlayan apaçi de aynı sonuca çıkıyor.

Motosiklet tecrübe işi değil kafa işi, kafan yoksa 100000 km tecrüben de olsa en kral motoru da sürsen gözünü ambulansta açarsın.
Nasıl davranacağımı sana mı soracağım?
Motor akıl işi olduğu kadar da tecrübe işidir. Motorla kaza yapıp nereye nasıl düşeceğin bile tecrübe işidir, bana burda laf oyunu yapma. Git ilk başlayanlara 600cc öner, 3/2si motoru arabanın altında bulur.
600cc ile 50cc motorsikleti kıyaslayan bir insanla tartışmaya devam etmeyeceğim. İyi forumlar.

Byburtlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Byburtlu
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sanırım kararim honda cbr250 r dan yana cin almak istemiyorum tercih etmiyorum. Mt25 ve r25 2.elinden korkuyorum Çin malı istemiyorum geriye sadece suzuki v storm ve honda cb 250r kalıyor. motoru aldığım zaman foto atarım inşallah :)

ensclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Enes çelikkaya
yamaha mt-25 sahibi bir sürücüyüm başlangıç motorumdu benim uzun süredir kullanıyorum başlangıç için çok iyi bir motor öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,007
Üyeler
161,183
Son üye
mordz
Top Bottom