150k sistem önerisi full

Creacop

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
150000
cümleten selamünaleyküm
150k sistem full sistem arıyorum
monitör kasa koltuk masa a dan z ye önerilerinizi bekliyorum yorum kısmında buluşalım

4k mı oynayacaksın? Ona göre ekran kartı önerelim. Bir de fps oyunu(Valorant, cs) oynuyor musun? İşlemciyi de buna göre seçmek gerekecek

4k mı oynayacaksın? Ona göre ekran kartı önerelim. Bir de fps oyunu(Valorant, cs) oynuyor musun? İşlemciyi de buna göre seçmek gerekecek
cs2 oynuyorum genellikle hikaye hzyi yüksek tutmak istiyorum fare viper v3 pro kulaklık kraken v4pro ve klavye huntsman v3 pro düşünüyorum

cümleten selamünaleyküm
monitör kasa koltuk masa a dan z ye önerilerinizi bekliyorum yorum kısmında buluşalım
görünüş önemli mi?

cümleten selamünaleyküm
Hocam kaç k oynamak istiyorsunuz

rtx 5080 50k
9800x3d 20k
b650 gaming plus 8k
2x32 ram 8k
enermax psu 5k
zoko amiral 2k
2 tb m2 ssd kc3000 veya 980 990 pro 6k
phantom spirit soğutucu 2k

kaba taslak fiyatları yazdım sadece kasa bu şekilde 100k tutuyor şöyle bi yorum yapayım bu kasaya anakartı daha iyi alabilirsin kasayı daha iyi alabilirsin veya ne bileyim sıvı soğutucu alabilirsin ama gerek yok 1 fps bile arttırmayacak hiç biri sıvı soğutmanında ömrü vardır sıvısını değiştirmekle uğraşman gerekecek daha güzel gözüken bi kasa alayım dersen zoko amiral uzun bir kasa en uzun ekran kartlarını bile destekliyor hava akışı da çok iyi kasanın aldıktan sonra fanları sesli gelebilir bana çok sesli gelmedi bende ekran kartı hariç aynı sistemi kullanıyorum psu da hariç olmak üzere

geriye kalan 50k ile 25k ya asus rog 2k 240 hz oled monitör alabilirsin

yine geriye kalan 25k ile de 10k ya masa ve premium ekipmanlar toplayabilirsin bu artan parayı bilgisayar içinde harcayabilirsin ama fps ine hiçbir katkısı olmayacak performansı etkilemeyecek bilgin olsun 5080 i asus rog da alsan inno3d de alsan aynı çip işlemci zaten en güçlü oyun işlemcisi soğutucu phantom spirit çok iyidir kendimde kullanıyorum bu şekilde güzel bir sistem çıkartabilirsin

Cs 2 için 150k'lik sistem sanada mantıksız gelmiyor mu?
sadece cs2 değil hocam online olarak tek oynadığım oyun o hikaye bazlı fazla fazla oyun oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rtx 5080 50k
9800x3d 20k
b650 gaming plus 8k
2x32 ram 8k
enermax psu 5k
zoko amiral 2k
2 tb m2 ssd kc3000 veya 980 990 pro 6k
phantom spirit soğutucu 2k

kaba taslak fiyatları yazdım sadece kasa bu şekilde 100k tutuyor şöyle bi yorum yapayım bu kasaya anakartı daha iyi alabilirsin kasayı daha iyi alabilirsin veya ne bileyim sıvı soğutucu alabilirsin ama gerek yok 1 fps bile arttırmayacak hiç biri sıvı soğutmanında ömrü vardır sıvısını değiştirmekle uğraşman gerekecek daha güzel gözüken bi kasa alayım dersen zoko amiral uzun bir kasa en uzun ekran kartlarını bile destekliyor hava akışı da çok iyi kasanın aldıktan sonra fanları sesli gelebilir bana çok sesli gelmedi bende ekran kartı hariç aynı sistemi kullanıyorum psu da hariç olmak üzere

geriye kalan 50k ile 25k ya asus rog 2k 240 hz oled monitör alabilirsin

yine geriye kalan 25k ile de 10k ya masa ve premium ekipmanlar toplayabilirsin bu artan parayı bilgisayar içinde harcayabilirsin ama fps ine hiçbir katkısı olmayacak performansı etkilemeyecek bilgin olsun 5080 i asus rog da alsan inno3d de alsan aynı çip işlemci zaten en güçlü oyun işlemcisi soğutucu phantom spirit çok iyidir kendimde kullanıyorum bu şekilde güzel bir sistem çıkartabilirsin
tavsiyelerin için teşekkür ederim monitör hzsini 300 bantlarında almaya çalışsam hangi monitörü tavsiye edersin

sadece cs2 değil hocam online olarak tek oynadığım oyun o hikaye bazlı fazla fazla oyun oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavsiyelerin için teşekkür ederim monitör hzsini 300 bantlarında almaya çalışsam hangi monitörü tavsiye edersin
samsung un öğrenci indirimiyle sattığı 2k 360 hz oled monitörünü sahibindende kutulu sıfır benzer fiyatlara satıyorlar 22 23 24k fiyat bandında yaşadığın ilde de vardır diye düşünüyorum illa

çift monitör yaparım dersen fps oyunları için 500 hz monitörü var dell in onu alırsın 25k ya yanına da g65b çekersin 10k ya 2k 240hz

tek monitör istiyorum sıfır internetten alacağım dersende 30k ya akakçede 2k 360 hz monitörler var dell olsun samsung olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,906
Üyeler
175,127
Son üye
joeboys43
Geri