James Donkey 710 düşünüyorum nasıldır?
Tek girişli usb düşünüyorumbunu öneririmGameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tek girişli derken?Tek girişli usb düşünüyorum
Yayın yapmayacaksan ve discorddan konuşacaksan önerim rampage rm-k3 ses kalitesi gerçekten çok iyi anker soundcore q10 kullanıyorum ve kalite farkı neredeyse yakın ve aşırı sağlam. (Rampage'in kalitesi Anker'e yakın karışmasın)James Donkey 710 düşünüyorum nasıldır?
7.1 usb girişlitek girişli derken?
Teşekkürler ama padleri pek iyi olcagini sanmiyorumYayın yapmayacaksan ve discorddan konuşacaksan önerim rampage rm-k3 ses kalitesi gerçekten çok iyi anker soundcore q10 kullanıyorum ve kalite farkı neredeyse yakın ve aşırı sağlam. (Rampage'in kalitesi Anker'e yakın karışmasın)
Ne gibi hocam şuan kullanıyorum kendim.7.1 usb girişli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler ama padleri pek iyi olcagini sanmiyorum
Kafaya hocam ve baskı yapmıyor ağrı yada acı yapacak kadar kafada sağlam duruyor 2 yıla yakın süredir kullanıyorum 1 kere sorun çıkarmadı kaç kere yere düşmesine rağmen.Kulaklik kulağamı yoksa kafayamı baskı yapıyor
Vallaha çok arada kaldım James Donkey alırsam indirimi bekliycrm incehesap her cuma indirim yapiyor senin dedigin rampagede cok hosuma gitti aslindaKafaya hocam ve baskı yapmıyor ağrı yada acı yapacak kadar kafada sağlam duruyor 2 yıla yakın süredir kullanıyorum 1 kere sorun çıkarmadı kaç kere yere düşmesine rağmen.
hocam jd almayın genellikle ürünleri kalitesiz oluyorVallaha çok arada kaldım James Donkey alırsam indirimi bekliycrm incehesap her cuma indirim yapiyor senin dedigin rampagede cok hosuma gitti aslinda