Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar 150 Tl GamePad Önerisi Var Mı ?
Ben bunu kullanıyorum sorun varsa cevaplayalabilirim.Dostum kullananlar memnun gibi istersen bakabilirsin:
Kaç aydır kullanıyorsunuz ?Ben bunu kullanıyorum sorun varsa cevaplayalabilirim.
3 aydır normal bi kullanıcıysan gayet işini görüyor. Yön tuşları biraz sert o kadarKaç aydır kullanıyorsunuz ?
Ne gibi sıkıntıları var ?
Kablosu örgülü titreşimi sadece nfs:mw'de ve ac2 de gördüm Xbox controller olarak geçiyor ps3 de yapabiliyorsun içinden yazılımları da çıkıyor mini cd içerisinde.3 aydır normal bi kullanıcıysan gayet işini görüyor. Yön tuşları biraz sert o kadar
Modları nasıl biraz açıklar mısınız ?3 aydır normal bi kullanıcıysan gayet işini görüyor. Yön tuşları biraz sert o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosu örgülü titreşimi sadece nfs:mw'de ve ac2 de gördüm Xbox controller olarak geçiyor ps3 de yapabiliyorsun içinden yazılımları da çıkıyor mini cd içerisinde.
Sg r218 daha iyi değil mi ?Polosmart PSG04 Kablosuz PS3 Oyun Kolu | Polosmart
Kablosuz bağlantı 6 yönlü hareket tuşu Çift titreşimli Uzun batarya ömrü Hızlı oyunlar için ekstra kısa tepki süresi USB Şarj Kablosuwww.polosmart.com
bunu 4-5 aydır kullanıyorum
psg05 modeli bime gelcek haftaya gelince onuda alcıam
kanka kullanmadıgım için iyi kötü bişey diyemiycem benim dediklerim kablosuz titreşimli vs memnunumModları nasıl biraz açıklar mısınız ?
Yani istersen ps tuş kombinasyonu istersen xbox kombinasyonu yapabiliyorsunuz değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sg r218 daha iyi değil mi ?
ps tuş kombinasyonu ile beceremedim oynamayı maalesef genelde xbox controller olarak oynuyorum.Modları nasıl biraz açıklar mısınız ?
Yani istersen ps tuş kombinasyonu istersen xbox kombinasyonu yapabiliyorsunuz değil mi ?
Peki kaç adet modu var ?ps tuş kombinasyonu ile beceremedim oynamayı maalesef genelde xbox controller olarak oynuyorum.
evetPeki kaç adet modu var ?
Ps ve xbox mu sadece ?