segment servisinde sorun yaşayan ben çok görmedimbu da alınabilir gibi duruyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
fakat teknik servis kötü diyorlar bunu göz önünde bulundurarak alın derim ben
hocam ben demiyom kullanıcılar diyo ben sadece size söyledimsegment servisinde sorun yaşayan ben çok görmedim
bunları sensörleri nasıldır hocamKendimde kullanıyorum gayet iyi.
Ek olarak bütçe artarsa diye bunu attım.
Rampage smx-r13 gaming mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Rampage smx-r13 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Rampage smx-r13 gaming mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Rampage smx-r13 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
peki hocam sağ tarafında parmak desteği olan model varmıdır çünkü o bir tık daha önemlideElinize göre Rampage Sector uygun.
Sensör olarak da PWM3389 yüksek seviye yani iyi bir sensörü bulunuyor.
Öneririm
İki üründe de avago 3050 var hepsi de 60ips,20g ivme sunuyor.bunları sensörleri nasıldır hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki hocam sağ tarafında parmak desteği olan model varmıdır çünkü o bir tık daha önemlide
anladım hocamİki üründe de avago 3050 var hepsi de 60ips,20g ivme sunuyor.
Phoenix'te A725 varmış benim hatam. O da yanlışım yoksa 40ips 125hz bir sensör daha da kötüanladım hocam
Hocam bu sensör olayı ne alaka ? Hiç anlamıyorum düzgünce çalışıyor işte mouseİki üründe de avago 3050 var hepsi de 60ips,20g ivme sunuyor.
hocam normade çok takılmam ama bir tane rampage slash mouse aldım 125 hz 60 ıps şuan çok pişmanım 125tlm çöp olduHocam bu sensör olayı ne alaka ? Hiç anlamıyorum düzgünce çalışıyor işte mouse
redragon M607 kullanıyorum sensör testinde maks 500 oluyorhocam red dragonun sesörü ne biliyormusunuz çünkü daha önce sensöre bakmadan aldığım mousem 125 hz 60ıps çıkmıştıda
Şöyleki her sensörün kendi göre özellikleri vardır nasıl ekran kartında yok gddr6x bellek vs varsa bunda da böyledir.Hocam bu sensör olayı ne alaka ? Hiç anlamıyorum düzgünce çalışıyor işte mouse
Kesinlikle katılmıyorum maksimum 500hz gören mouse ile rahatça flick atabiliyorum ne dönmede takılma ne de algılamama gibi bir problemi var kendi varsayımlarını mümkünse kendine sakla1000Hz frekans hızında olmalı