Neler Yeni

150tlye kadar "PARMAK DESTEKLİ" mouse önerisi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,041
İsim
göksel yurtcan
Kesinlikle katılmıyorum maksimum 500hz gören mouse ile rahatça flick atabiliyorum ne dönmede takılma ne de algılamama gibi bir problemi var kendi varsayımlarını mümkünse kendine sakla
alışmak lazım hocam

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Murat demir

birkaç aydır kullanıyorum ve sensörü yazılımı çok iyi soldaki tuşuda yukardan aşağıya doğru basıldığı için mikrofonu ona atadığımda hiç aim etkilenmeden mikrofon basabiliyorum üstelik 1000hz ani hareket yapınca algılamam gibi bir sorun yapmıyo

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Kesinlikle katılmıyorum maksimum 500hz gören mouse ile rahatça flick atabiliyorum ne dönmede takılma ne de algılamama gibi bir problemi var kendi varsayımlarını mümkünse kendine sakla
Ben 500hz ile oynanmaz dediğimi hatırlamıyorum orada ama sen bilirsin.

Genel çoğunluk 1000hz ürün tercih ediyor ve ortalama bir oyuncu ve alması gerek ürünün özelliklerini belirttim. 500 oynamak isteyen 500hz olarak ayarlasın ki bir çok ürün yazılımı üzerinden buna imkan tanımakta.

Ayrıca orada ben kesinlikle takılır veya algılama sorunu yaşarsınız demedim bu sorunlar ile karşılaşma olasılığınız yüksek dedim.

Ayrıca sen rahatça flick atıyorsan herkes mi atacak? Bir başkası atamayabilir kendi ayarlarını kendi oynayışını kendine sakla derim ben sana çünkü herkes sen değil.

Daha okuduğunu bile anlamadan nasıl yorum yapabiliyorsunuz anlamıyorum.

Top Bottom