❌İndirim Bitti! 157316 TL ASUS TUF RTX5090

thepublicman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,843

1772398067292.webp

Bitti. 11 stok nası bitebilir la :kekw:

Vatanın hazır sistemi alıp 103'e 5090 denk getiren kişilr bayram ediyo şuan

Garibanın yüzü gülürmü zaten be
Ağır garibanlık ya, deneme amaçlı alıp iade mi ediyorlar anlamadım ki, forumdaki 5090 alamayan cenabet olarak listenin tepesini zorluyorum :kekw:

Tüm fırsatları kaçırdım sdgdsdsgds

Vatanın hazır sistemi alıp 103'e 5090 denk getiren kişilr bayram ediyo şuan
innoların nedense piyasası düşük 125-130 a anca gidiyor halen elbette yine de o sistemin kalan parçaları bedavaya gelmiş oldu alanlar için kalan parçalar rahat 30 ederdi
ben hemen satamam diye sistemi iptal etmiştim

Ağır garibanlık ya, deneme amaçlı alıp iade mi ediyorlar anlamadım ki, forumdaki 5090 alamayan cenabet olarak listenin tepesini zorluyorum :kekw:

Tüm fırsatları kaçırdım sdgdsdsgds
bizden daha çok ihtiyacı olan, yam yam al satçılar var. bot kurup alıyorlar. burdan 3 e alıp 5 e satıyorlar. umarım ellerinde patlar da ekstrelerini ödemek için kelepirden satmak zorunda kalır çakkallar

bizden daha çok ihtiyacı olan, yam yam al satçılar var. bot kurup alıyorlar. burdan 3 e alıp 5 e satıyorlar. umarım ellerinde patlar da ekstrelerini ödemek için kelepirden satmak zorunda kalır çakkallar
Ya zaten sarı sitede bir isim var ilanlara bakın fix o çıkıyor 4090 takaslı satıyorum diye.

%100 eminim o herif almıştır. Böyle bir stok çürütme yok.

al sat için gitmez yapay zeka vb işler için deli gibi 5090 arıyorlar vade farksız 9 taksitte ayrı bir avantaj parasını çıkartıyor onlar için
facebook tarafında görüyorum paylaşımları soğutucularını söküp satıyorlar 5090 chipsetine ihtiyaçları var iyi kazandırıyor olmalı ki alıyorlar

Geri