15bin tl çift kol ps5 gerçek mi?

SooN

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar ınstada gezinirken böyle bir şey gördüm çift kol 1 tb ps5 satıyor adamlar mesaj attım gümrük malı 15bin tl ye veriyorlar güvenilir midir sizce konuşmanın bir kısmı
almayıda düşünüyordum böyle çıktı önüme fikirlerinizi bekliyorum

Ekler

• IMG_1635.webp
    IMG_1635.webp
    133.9 KB · Hit: 57
Dolandırıcı %99. Sahibinden, Letgo, Dolap vb. yerler varken neden Instagram'da REKLAM vererek satmaya çalışıyor diye düşünürsen direkt anlıyorsun.,

Çünkü en kolay yem bu kişiler oluyor, diğer yerlerde piyasaya hakim kişiler yemez bu numaraları ama Instagram'da her türden insan var, dolandırmak çok daha kolay.

• Beğen
Reaksiyonlar: SooN
Arkadaşlar ınstada gezinirken böyle bir şey gördüm çift kol 1 tb ps5 satıyor adamlar mesaj attım gümrük malı 15bin tl ye veriyorlar güvenilir midir sizce konuşmanın bir kısmı
instagramdan ürün alınmaz yıl olmuş 2025 yüzde 1milyon dolandırıcı

• Beğen
Dolandırıcı %99. Sahibinden, Letgo, Dolap vb. yerler varken neden Instagram'da REKLAM vererek satmaya çalışıyor diye düşünürsen direkt anlıyorsun.
Sende haklısın hocam öyle absürt adres veriyorlar ki birde anlam veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

instagramdan ürün alınmaz yıl olmuş 2025 yüzde 1milyon dolandırıcı
Teşekkürler arkadaşlar tatmin oldum çok sağolun zaten şüpheli yaklaşıyordum 🙏

Sende haklısın hocam öyle absürt adres veriyorlar ki birde anlam veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler arkadaşlar tatmin oldum çok sağolun zaten şüpheli yaklaşıyordum 🙏
ama illa ps5 düşünüyorsna işi konsol olan 10 yıl ve üzeri kurumsal konsolculardan elden yada havale şeklinde alabilrisiniz

Net dolandırıcı.

dolandırıcı bunlar ya böyle bir sistem yok hatta o konuştuğun sayfaya girip gönderilerin yorumlarına bak muhtemelen kapalıdır yorum yoktur altında

• Beğen
Hocam son 2 gündür buna benzer 2 ilan gördüm bende ps5 ariyordum birincisini aradigimda ben sana param guvende ile satayim dedi bende gelip test edip alayim dedim adam konuyu filan değiştirdi bende başka ilana baktim bugün birtane buldum 14k ya buldum 2 kol 9 oyunlu adamin WhatsApp ppsinde polis resmi vardi letgoda konumu oturduğum yere yakin biyerdi sonra abi alacağım gelip test edebiliriz demi dedim olur dedi aradim kardeşim benim tahinim çıktı hataydayim dedi abi kargoyla gönderim dedi pttavm param güvende ile bende intarnetten biraz araştırdım bu PTTavm PlayStation dolandırıcıligina maruz olan baya bir insan vardi bende almadim yani 17 aşağısı olanlara hic bakma bile

Hocam son 2 gündür buna benzer 2 ilan gördüm bende ps5 ariyordum birincisini aradigimda ben sana param guvende ile satayim dedi bende gelip test edip alayim dedim adam konuyu filan değiştirdi bende başka ilana baktim bugün birtane buldum 14k ya buldum 2 kol 9 oyunlu adamin WhatsApp ppsinde polis resmi vardi letgoda konumu oturduğum yere yakin biyerdi sonra abi alacağım gelip test edebiliriz demi dedim olur dedi aradim kardeşim benim tahinim çıktı hataydayim dedi abi kargoyla gönderim dedi pttavm param güvende ile bende intarnetten biraz araştırdım bu PTTavm PlayStation dolandırıcıligina maruz olan baya bir insan vardi bende almadim yani 17 aşağısı olanlara hic bakma bile
Ya evli çocuklu foto koyarlar ya da asker olur bunlar. 2-3 yıldır her yerde dolu hâlâ nasıl insanlar inanıyor garip

Ya evli çocuklu foto koyarlar ya da asker olur bunlar. 2-3 yıldır her yerde dolu hâlâ nasıl insanlar inanıyor garip
Hocam benim anlamadığım bunlar böyle elini kolunu sallayarak nasıl adam kaydırabiliyorlar çok garip gerçekten bu ülkede bu işler bu kadar kolay mı

Hocam benim anlamadığım bunlar böyle elini kolunu sallayarak nasıl adam kaydırabiliyorlar çok garip gerçekten bu ülkede bu işler bu kadar kolay mı
Hic bir zorluğu yok abartı dolandirmazsan uğraşmıyor da polisler ekmek elden su gölden 😃 çoğu Türkiye de bile değildir sahibinden.com fake linkinde mesela ödeme adımına geçmek dışında hiç bir şey yapamıyorsun ana sayfaya basınca hiç bişey olmuyor satıcıya mesaj at diyince bişey olmuyor sadece adres girme kart girme yeri var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,740
Üyeler
183,884
Son üye
ramdomhesap
Geri