SooN
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
instagramdan ürün alınmaz yıl olmuş 2025 yüzde 1milyon dolandırıcıArkadaşlar ınstada gezinirken böyle bir şey gördüm çift kol 1 tb ps5 satıyor adamlar mesaj attım gümrük malı 15bin tl ye veriyorlar güvenilir midir sizce konuşmanın bir kısmı
almayıda düşünüyordum böyle çıktı önüme fikirlerinizi bekliyorum
Sende haklısın hocam öyle absürt adres veriyorlar ki birde anlam veremedimDolandırıcı %99. Sahibinden, Letgo, Dolap vb. yerler varken neden Instagram'da REKLAM vererek satmaya çalışıyor diye düşünürsen direkt anlıyorsun.
Teşekkürler arkadaşlar tatmin oldum çok sağolun zaten şüpheli yaklaşıyorduminstagramdan ürün alınmaz yıl olmuş 2025 yüzde 1milyon dolandırıcı
ama illa ps5 düşünüyorsna işi konsol olan 10 yıl ve üzeri kurumsal konsolculardan elden yada havale şeklinde alabilrisinizSende haklısın hocam öyle absürt adres veriyorlar ki birde anlam veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler arkadaşlar tatmin oldum çok sağolun zaten şüpheli yaklaşıyordum![]()
Hocam son 2 gündür buna benzer 2 ilan gördüm bende ps5 ariyordum birincisini aradigimda ben sana param guvende ile satayim dedi bende gelip test edip alayim dedim adam konuyu filan değiştirdi bende başka ilana baktim bugün birtane buldum 14k ya buldum 2 kol 9 oyunlu adamin WhatsApp ppsinde polis resmi vardi letgoda konumu oturduğum yere yakin biyerdi sonra abi alacağım gelip test edebiliriz demi dedim olur dedi aradim kardeşim benim tahinim çıktı hataydayim dedi abi kargoyla gönderim dedi pttavm param güvende ile bende intarnetten biraz araştırdım bu PTTavm PlayStation dolandırıcıligina maruz olan baya bir insan vardi bende almadim yani 17 aşağısı olanlara hic bakma bileArkadaşlar ınstada gezinirken böyle bir şey gördüm çift kol 1 tb ps5 satıyor adamlar mesaj attım gümrük malı 15bin tl ye veriyorlar güvenilir midir sizce konuşmanın bir kısmı
almayıda düşünüyordum böyle çıktı önüme fikirlerinizi bekliyorum
Ya evli çocuklu foto koyarlar ya da asker olur bunlar. 2-3 yıldır her yerde dolu hâlâ nasıl insanlar inanıyor garipHocam son 2 gündür buna benzer 2 ilan gördüm bende ps5 ariyordum birincisini aradigimda ben sana param guvende ile satayim dedi bende gelip test edip alayim dedim adam konuyu filan değiştirdi bende başka ilana baktim bugün birtane buldum 14k ya buldum 2 kol 9 oyunlu adamin WhatsApp ppsinde polis resmi vardi letgoda konumu oturduğum yere yakin biyerdi sonra abi alacağım gelip test edebiliriz demi dedim olur dedi aradim kardeşim benim tahinim çıktı hataydayim dedi abi kargoyla gönderim dedi pttavm param güvende ile bende intarnetten biraz araştırdım bu PTTavm PlayStation dolandırıcıligina maruz olan baya bir insan vardi bende almadim yani 17 aşağısı olanlara hic bakma bile
Aynen iki ilandada benzer aciklamalar vardiYa evli çocuklu foto koyarlar ya da asker olur bunlar. 2-3 yıldır her yerde dolu hâlâ nasıl insanlar inanıyor garip
Hocam benim anlamadığım bunlar böyle elini kolunu sallayarak nasıl adam kaydırabiliyorlar çok garip gerçekten bu ülkede bu işler bu kadar kolay mıYa evli çocuklu foto koyarlar ya da asker olur bunlar. 2-3 yıldır her yerde dolu hâlâ nasıl insanlar inanıyor garip
Bizim ülkeye has bir durum değil. Dünyada kerizden bol ne varHocam benim anlamadığım bunlar böyle elini kolunu sallayarak nasıl adam kaydırabiliyorlar çok garip gerçekten bu ülkede bu işler bu kadar kolay mı
Hic bir zorluğu yok abartı dolandirmazsan uğraşmıyor da polisler ekmek elden su göldenHocam benim anlamadığım bunlar böyle elini kolunu sallayarak nasıl adam kaydırabiliyorlar çok garip gerçekten bu ülkede bu işler bu kadar kolay mı