Yardım 15inc mac air mı yoksa 14inc mac pro mu lütfen yardım edin

M4 olan bütçeyi çok zorluyorsa M2 alınabilir ama mümkünse M4 alın şuan pek farkı olmasa da birkaç yıl sonra farkı ortaya çıkabilir.
Hatta m5 bile beklenir wifi 7 120hz ekran ile gelicek muhtemelen ve soğutma sisteminde değişiklik olucağını düşünüyorum

Hocam sanırım önceliğim mac almak. Taşınabilşrlik açısından ihtiyacım olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 15inc air olması bi tık düşündürmüştü ama haklısınız pro alabilecekken air almaya gerek yok.

Hocam endüstri düşünüyorum makina veya mimarlıkla uğraşabileceğimi sanmıyorum. Belki bi ihtimal inşaat olabilir o kadar.
Bölümlere göre araştırma yapın uyumlu olduğundan emin olun. Onun dışında Pro zaten daha mantıklı hem ekran olarak aşır fark var hem yükte Pro daha performanslı hem de ses kalitesi gibi birçok şey Proda daha iyi.

Hatta m5 bile beklenir wifi 7 120hz ekran ile gelicek muhtemelen ve soğutma sisteminde değişiklik olucağını düşünüyorum
Air pasif soğutma devam eder kasada biraz değişiklik olabilir en fazla. Ekran 120Hz olur mu emin değilim iPad kesin olur bence ama MacBook o kadar eleştiri almıyor henüz :)

Son düzenleme:
Bölümlere göre araştırma yapın uyumlu olduğundan emin olun. Onun dışında Pro zaten daha mantıklı hem ekran olarak aşır fark var hem yükte Pro daha performanslı hem de ses kalitesi gibi birçok şey Proda daha iyi.

Air pasif soğutma devam eder kasada biraz değişiklik olabilir en fazla. Ekran 120Hz olur mu emin değilim iPad kesin olur bence ama MacBook o kadar eleştiri almıyor henüz :)
bence artık 60hz altı ürün çıkarıcaklarını sanmıyorum
belki a serisi işlemcili macbook çıkarsa o olur 60hz

Geri