burakgb.01
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
15-18 k arası oyuncu bilgisayarı arıyorum
Lenovo ideapad gaming 3 82k200k2tx modeli gayet uygun bir cihazdır15-18 k arası oyuncu bilgisayarı arıyorum
sence o muLenovo ideapad gaming 3 82k200k2tx modeli gayet uygun bir cihazdır
Lenovo hocam ekran teknolojisi olarak içerisinde barındırdığı özelliklerle hp'yi doğrar
Ki içerisinde r5 5600h var ve bu attığınız modeldekinden daha performansli ve arada sadece 200tl fark var
hocam Intel daha iyi değil benim bildiğim Ryzen 7 5800h dan bile daha iyi ama peki Lenovo dediğin için bir şey daha atıcamLenovo hocam ekran teknolojisi olarak içerisinde barındırdığı özelliklerle hp'yi doğrar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ki içerisinde r5 5600h var ve bu attığınız modeldekinden daha performansli ve arada sadece 200tl fark var
Benim dediğim model bu değil atıyorum hemen Bi saniyehocam Intel daha iyi değil benim bildiğim Ryzen 7 5800h dan bile daha iyi ama peki Lenovo dediğin için bir şey daha atıcam
senin attığın Lenovo mu bu Lenovo mu daha iyi![]()
LENOVO Ip3 Gaming 82s900eqtx I5-12500h 8gb 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6
LENOVO Ip3 Gaming 82s900eqtx I5-12500h 8gb 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6'' Fhd Freedos Mouse Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
https://ty.gl/0qs8ptgrvl buyrun efendim teknosada da stoğu var bilginize15-18 k arası oyuncu bilgisayarı arıyorum
hocam senin dediğin anladım ben bir Lenovo daha attım hangisi daha iyi diyeBenim dediğim model bu değil atıyorum hemen Bi saniye
https://ty.gl/0qs8ptgrvl buyrun efendim teknosada da stoğu var bilginize
Haklısınız ben 12400h modeli ile karıştırdım ama yinede performans olarak uçurum bir fark yokhocam Intel daha iyi değil benim bildiğim Ryzen 7 5800h dan bile daha iyi ama peki Lenovo dediğin için bir şey daha atıcam
senin attığın Lenovo mu bu Lenovo mu daha iyi![]()
LENOVO Ip3 Gaming 82s900eqtx I5-12500h 8gb 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6
LENOVO Ip3 Gaming 82s900eqtx I5-12500h 8gb 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6'' Fhd Freedos Mouse Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim attığım model daha iyihocam senin dediğin anladım ben bir Lenovo daha attım hangisi daha iyi diye
İşlemciyi daha iyi alacağım diye ki o kadar fazla bir farkı da yok ekran kartından kıskandım ben şahsen alacak olsan 3050ti r5 5600h ikilisini tercih ederdimhocam senin dediğin anladım ben bir Lenovo daha attım hangisi daha iyi diye
kanka senin dediklerini listeye ekledim inceledim güzel ama şimdi arkadaş yazdıHaklısınız ben 12400h modeli ile karıştırdım ama yinede performans olarak uçurum bir fark yok
Benim attığım model daha iyi
İşlemciyi daha iyi alacağım diye ki o kadar fazla bir farkı da yok ekran kartından kıskandım ben şahsen alacak olsan 3050ti r5 5600h ikilisini tercih ederdim
Bu ürün benim listemden var dostum hatta arkadaşıma aldik bundan işlemci vs güzel ama Kullanıma sıra gelince bataryası çok az gidiyor uygun olmuyor yani denemiş biri olarak söylüyorum bunları ama işin sonunda tercih sana kalmışkanka senin dediklerini listeye ekledim inceledim güzel ama şimdi arkadaş yazdı
bu daha iyi bunu aldı diye foruma attım ama cevap yok sence nasıl
kanka o kadar fazla bilgi kirliliği var ki insan hp mi acer mi lenovo mu alacağını şaşırıyorBu ürün benim listemden var dostum hatta arkadaşıma aldik bundan işlemci vs güzel ama Kullanıma sıra gelince bataryası çok az gidiyor uygun olmuyor yani denemiş biri olarak söylüyorum bunları ama işin sonunda tercih sana kalmış
Bana sorarsan lenovo alırım dostum ama tercih yine sana kalıyorkanka o kadar fazla bilgi kirliliği var ki insan hp mi acer mi lenovo mu alacağını şaşırıyor