Neler Yeni

15k-20k Arası Yayın Açabileciğim PC Önerisi

Vexlor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğithan Eğrici
Bütçe
20000
Hem yayın hemde yeni nesil oyunlarda yayın açarken fps drop yaşamayacağım bir sistem önerirseniz çok sevinirim teşekkürler.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
bence indirim bekle ben bir tek bunu bulabildim.
@Kürşat Kütükçü
iyi midir benim attığım ben pek beğenmedim sahibinden 2. el ilanlara bakmak daha iyi geldi bana.

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Nvidia ekran kartlı (2000 serisi ve üstü modellerde bedava encoder var nvenc), 16 ramli, en az dört çekirdek işlemcili her bilgisayar aşağı yukarı cam gibi yayın açtırır. Olay verdiğin paraya değip değmemesi. Şu anda 3060 ve 3060 ti harici her kartın fiyatı normal seviyelere gelmiş durumda. Ne hikmetse 400 dolar msrpsi olan bir kart hala 10k seviyelerinde, 6900xt 15klara düşmüş haldeyken. Çok para bayılma yeter, aklında olsun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
@Kürşat Kütükçü
iyi midir benim attığım ben pek beğenmedim sahibinden 2. el ilanlara bakmak daha iyi geldi bana.
Pahalı

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
@Kürşat Kütükçü
Pahalı, alınmaz. O ekran kartına o işlemci yakışmamış.

Vexlor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğithan Eğrici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia ekran kartlı (2000 serisi ve üstü modellerde bedava encoder var nvenc), 16 ramli, en az dört çekirdek işlemcili her bilgisayar aşağı yukarı cam gibi yayın açtırır. Olay verdiğin paraya değip değmemesi. Şu anda 3060 ve 3060 ti harici her kartın fiyatı normal seviyelere gelmiş durumda. Ne hikmetse 400 dolar msrpsi olan bir kart hala 10k seviyelerinde, 6900xt 15klara düşmüş haldeyken. Çok para bayılma yeter, aklında olsun
Sizce ne yapmalıyım bekliyim mi yoksa şuan elimde ki Laptopu satıp üzerine para koyup hızlıca toplamaya başlıyım mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

4000 serisini bekle bence
4000 serisi bütçemi zorlamaz mı 😅 kusura bakmayın bayadır fiyat ve piyasa takibi yapamıyorum.

Az biraz sakin

80+ Bronze
Sizce ne yapmalıyım bekliyim mi yoksa şuan elimde ki Laptopu satıp üzerine para koyup hızlıca toplamaya başlıyım mı ?

4000 serisi bütçemi zorlamaz mı 😅 kusura bakmayın bayadır fiyat ve piyasa takibi yapamıyorum.
ben laptopu çıkarıp beklemeye başladım bakalım hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
@Kürşat Kütükçü
İşlemci kötü

İşlemci kötü
Pardon ben 3500 sandım 5500 iyi

Top Bottom