4000 serisini bekle benceHem yayın hemde yeni nesil oyunlarda yayın açarken fps drop yaşamayacağım bir sistem önerirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Pahalıbence indirim bekle ben bir tek bunu bulabildim.
@Kürşat KütükçüMONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
iyi midir benim attığım ben pek beğenmedim sahibinden 2. el ilanlara bakmak daha iyi geldi bana.
Pahalı, alınmaz. O ekran kartına o işlemci yakışmamış.bence indirim bekle ben bir tek bunu bulabildim.
@Kürşat KütükçüMONZA-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 3500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
iyi midir benim attığım ben pek beğenmedim sahibinden 2. el ilanlara bakmak daha iyi geldi bana.
Sizce ne yapmalıyım bekliyim mi yoksa şuan elimde ki Laptopu satıp üzerine para koyup hızlıca toplamaya başlıyım mı ?Nvidia ekran kartlı (2000 serisi ve üstü modellerde bedava encoder var nvenc), 16 ramli, en az dört çekirdek işlemcili her bilgisayar aşağı yukarı cam gibi yayın açtırır. Olay verdiğin paraya değip değmemesi. Şu anda 3060 ve 3060 ti harici her kartın fiyatı normal seviyelere gelmiş durumda. Ne hikmetse 400 dolar msrpsi olan bir kart hala 10k seviyelerinde, 6900xt 15klara düşmüş haldeyken. Çok para bayılma yeter, aklında olsun
4000 serisi bütçemi zorlamaz mı kusura bakmayın bayadır fiyat ve piyasa takibi yapamıyorum.4000 serisini bekle bence
ben laptopu çıkarıp beklemeye başladım bakalım hocamSizce ne yapmalıyım bekliyim mi yoksa şuan elimde ki Laptopu satıp üzerine para koyup hızlıca toplamaya başlıyım mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
4000 serisi bütçemi zorlamaz mı kusura bakmayın bayadır fiyat ve piyasa takibi yapamıyorum.
Hocam güzel sistem bulursanız haber verir misnizben laptopu çıkarıp beklemeye başladım bakalım hocam
İşlemci kötübence indirim bekle ben bir tek bunu bulabildim.
Pardon ben 3500 sandım 5500 iyiİşlemci kötü
kotuİşlemci kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon ben 3500 sandım 5500 iyi
Ne kötü olan
islemci cok kotu bir islemciNe kötü olan