e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Attığım sisteme bakabilirsin.intel sistemler hakkında pek bilgim yok anakart ne onerirsin
Attığım sisteme bakabilirsin.intel sistemler hakkında pek bilgim yok anakart ne onerirsin
o sistemi de çok beğendim zaten o da listeye eklendi teşekkürlerAttığım sisteme bakabilirsin.
sadece butçemi aşacak gibi duruyoro sistemi de çok beğendim zaten o da listeye eklendi teşekkürler
Z490 Tomahawk güzel olur bir de overclock yapmayacaksan "kf" modelini tercih et.intel sistemler hakkında pek bilgim yok anakart ne onerirsin
Z490 Tomahawk güzel olur bir de overclock yapmayacaksan "kf" modelini tercih et.
o sistemi de çok beğendim zaten o da listeye eklendi teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece butçemi aşacak gibi duruyor
RAM'i de en az 3200MHz tavsiye ederim.Z490 Tomahawk güzel olur bir de overclock yapmayacaksan "kf" modelini tercih et.
https://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/UF9HS1LJ Anakartı Z490 Tomahawk yap bir de işlemciyi overlock yapmayacaksan 10700kf yap yanınada çıktığı zaman 3070 miss gibi olur sonra e_mir ve benim sağlığıma duacı ol![]()
kulağa çok güzel geliyor ama bütçe sıkıntı 15k yı asıyorZ490 Tomahawk güzel olur bir de overclock yapmayacaksan "kf" modelini tercih et.
https://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/UF9HS1LJ Anakartı Z490 Tomahawk yap bir de işlemciyi overlock yapmayacaksan 10700kf yap yanınada çıktığı zaman 3070 miss gibi olur sonra e_mir ve benim sağlığıma duacı ol
RAM'i de en az 3200MHz tavsiye ederim.
3090 tek basına 14 k adn baslıcak ne uygunu3080 olabilir. Ama 3090 uygun olursa o da olur.
Çok mu aşıyor bakmadım açıkçası, anakartı Z490p'de yapabilirsin ucuzlaması için,kulağa çok güzel geliyor ama bütçe sıkıntı 15k yı asıyor
sadece oyun oynamayacağım için amd işlemci tercih ettimsistem son olarak şu hali aldı
b550 gaming edge
ryzen 9 3900x
16 gb 3600 mhz
rtx 3070
500gb m.2
coolermaster h500 750w