15k bütçem var Asus rog strix düşünüyorum nasıldır? LAPTOP

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
Merhaba ben Asus rog strix istiyorum fakat gittiğim bilgisayarcı onermedigini söyledi. Çok ses yaptığını çok ısındığını vs. Bana onun yerine Dell alabileceğimi söyledi benim 15k bütçem var ve kafam çok karıştı çünkü rog strixleri rgb ve tasarımından dolayı baya istiyordum. Mimarlık ve oyun için kullanicam. Başka önerilere de açığım. Tavsiye verir misiniz laptop alicam.

Son düzenleme:
Neyin Asus Rog Strix’i? Ekran kartı mı?

Merhaba ben Asus rog strix istiyorum fakat gittiğim bilgisayarcı onermedigini söyledi. Çok ses yaptığını çok ısındığını vs. Bana onun yerine Dell alabileceğimi söyledi benim 15k bütçem var ve kafam çok karıştı çünkü rog strixleri rgb ve tasarımından dolayı baya istiyordum. Mimarlık ve oyun için kullanicam. Başka önerilere de açığım. Tavsiye verir misiniz
Ben bunu öneririm, En fazla 4 ekime kadar geliyor.

Yurt dışından alırken vergileri üzerine ekleniyor mu? Gümrükte falan sıkıntı çıkmıyor di mi? Garanti sıkıntısı olduğunde ne olacak bi de gönderme durumu var mı?
Son ödeme sayfasındaki fiyatta vergi dahil oluyor. Dün indirimdeydi 13500e geliyordu şuan 14500 olmuş. Gümrükte sıkıntı çıkmaz, eğer laptopta arıza varsa iade değişim talep edebiliyorsunuz

Geri