Neler Yeni

15k bütçem var telefon önerisi?

IV Aseims

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Asım YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Donanım, Müzik, Dizi ve Filmler, Futbol ve Profesyonel Güreş.
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
9 aydır kullanıyorum zorlayan oyunlarda ısınıyor ama donma kasma yok arka kamera güzel ama ön kamera gece flaş açarak fotoğraf çekersen sen sonradan shopla eklenmişsin gibi oluyor. Bu bahsettiğim gece flaş açarak çekersen oluyor ama

IV Aseims

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Asım YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
9 aydır kullanıyorum zorlayan oyunlarda ısınıyor ama donma kasma yok arka kamera güzel ama ön kamera gece flaş açarak fotoğraf çekersen sen sonradan shopla eklenmişsin gibi oluyor. Bu bahsettiğim gece flaş açarak çekersen oluyor ama
Kafamı çok karıştırıyorsun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

A35'e baktım şimdi telefon direkt ortalama bir cihaz ama senin demen ile kullandığın cihaz neredeyse ortalama-iyi diyorsun. Aşırı kafam karıştı açıkcası

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu

A35'e baktım şimdi telefon direkt ortalama bir cihaz ama senin demen ile kullandığın cihaz neredeyse ortalama-iyi diyorsun. Aşırı kafam karıştı açıkcası
Genele olarak performansı bana göre 7.5/10 ha bide telefon çok iyi kesin al diye yaaln söylemiyorum neyse onu söylüyorum

IV Aseims

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Asım YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
Genele olarak performansı bana göre 7.5/10 ha bide telefon çok iyi kesin al diye yaaln söylemiyorum neyse onu söylüyorum
hocam edit programları için düşünüyorum oyun perf. nasıl ?

Kalıcı ban yedi hocam.
teşekkür ederim iyi geceler

Realme 12+ diye bir cihaz buldum şuan izliyorum. Dönüş yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Oyun performansı güzel donmuyor oyunları açma hızı da gayet ideal mlbb 10-15 sn, yanlış hatırlamıyorsam pubg 1 dk falandı emin değilim. Isınma var ama çok aşırı rahatsız edici düzeyde değil.

ghosTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Eren Özkara
zibilyon tane telefon var her biri farklı biçimde kullanan falan varsa diye açmıştım konuyu ama sen bilirsin ?

Samsung iyi gibi duruyor. Referans var mı telefon hakkında ?
eğer kasmasın diyorsan samsung a serisi seni üzebilir biraz daha arttrırısan honor gibi markalar var

IV Aseims

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Asım YILDIZ
İlgilendiği Kategoriler
A35 kullanıyorum sorun varsa yanıtlarım.
geç gördüm bunu. MLLB tarzında oyunlar anlık olarak arka kameradan fotoğraflar kullanabileceğim bazı edit programları var bunlarda nasıl performans gösterir?

eğer kasmasın diyorsan samsung a serisi seni üzebilir biraz daha arttrırısan honor gibi markalar var
Honor 90 nasıl cihaz ? 512 ve 12 RAM diyor aslında çok iyi bir modele benzemiyor değil

ghosTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Eren Özkara
geç gördüm bunu. MLLB tarzında oyunlar anlık olarak arka kameradan fotoğraflar kullanabileceğim bazı edit programları var bunlarda nasıl performans gösterir?

Honor 90 nasıl cihaz ? 512 ve 12 RAM diyor aslında çok iyi bir modele benzemiyor değil
hocam bence hakikaten iyi cihaz ayriyeten içinde snapdragon 7 gen 1 var daha uzun ömürlü olur ve oyun performansı vs de üzmez bütçeyi daha da arttırım diyorsan buda indirimde sanırım

hocam bence hakikaten iyi cihaz ayriyeten içinde snapdragon 7 gen 1 var daha uzun ömürlü olur ve oyun performansı vs de üzmez bütçeyi daha da arttırım diyorsan buda indirimde sanırım
ilk çıkış yaptığında 30 bindi şimdi 20 bin olmuş öyle diyim

Top Bottom