bu arada samsun galaxy a35 öneririmkasmayan donmayan (bu sorundan bıktım usandım artık) max 15k telefon önerisi var mı yarın sabah gideceğim biraz seri olursa çok iyi olur şimdiden çok teşekkür ederim.
redmi note 13 proda iyidirbu arada samsun galaxy a35 öneririm
Kafamı çok karıştırıyorsun hocam.9 aydır kullanıyorum zorlayan oyunlarda ısınıyor ama donma kasma yok arka kamera güzel ama ön kamera gece flaş açarak fotoğraf çekersen sen sonradan shopla eklenmişsin gibi oluyor. Bu bahsettiğim gece flaş açarak çekersen oluyor ama
A35'e baktım şimdi telefon direkt ortalama bir cihaz ama senin demen ile kullandığın cihaz neredeyse ortalama-iyi diyorsun. Aşırı kafam karıştı açıkcasıKafamı çok karıştırıyorsun hocam.
Genele olarak performansı bana göre 7.5/10 ha bide telefon çok iyi kesin al diye yaaln söylemiyorum neyse onu söylüyorumKafamı çok karıştırıyorsun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
A35'e baktım şimdi telefon direkt ortalama bir cihaz ama senin demen ile kullandığın cihaz neredeyse ortalama-iyi diyorsun. Aşırı kafam karıştı açıkcası
Kalıcı ban yedi hocam.Teşekkür ederim. Ama cidden sorun değil
hocam edit programları için düşünüyorum oyun perf. nasıl ?Genele olarak performansı bana göre 7.5/10 ha bide telefon çok iyi kesin al diye yaaln söylemiyorum neyse onu söylüyorum
teşekkür ederim iyi gecelerKalıcı ban yedi hocam.
Realme 12+ diye bir cihaz buldum şuan izliyorum. Dönüş yapacağımGenele olarak performansı bana göre 7.5/10 ha bide telefon çok iyi kesin al diye yaaln söylemiyorum neyse onu söylüyorum
eğer kasmasın diyorsan samsung a serisi seni üzebilir biraz daha arttrırısan honor gibi markalar varzibilyon tane telefon var her biri farklı biçimde kullanan falan varsa diye açmıştım konuyu ama sen bilirsin ?
Samsung iyi gibi duruyor. Referans var mı telefon hakkında ?
geç gördüm bunu. MLLB tarzında oyunlar anlık olarak arka kameradan fotoğraflar kullanabileceğim bazı edit programları var bunlarda nasıl performans gösterir?A35 kullanıyorum sorun varsa yanıtlarım.
Honor 90 nasıl cihaz ? 512 ve 12 RAM diyor aslında çok iyi bir modele benzemiyor değileğer kasmasın diyorsan samsung a serisi seni üzebilir biraz daha arttrırısan honor gibi markalar var
Honor 90
Honor 90 REA-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
hocam bence hakikaten iyi cihaz ayriyeten içinde snapdragon 7 gen 1 var daha uzun ömürlü olur ve oyun performansı vs de üzmez bütçeyi daha da arttırım diyorsan buda indirimde sanırımgeç gördüm bunu. MLLB tarzında oyunlar anlık olarak arka kameradan fotoğraflar kullanabileceğim bazı edit programları var bunlarda nasıl performans gösterir?
Honor 90 nasıl cihaz ? 512 ve 12 RAM diyor aslında çok iyi bir modele benzemiyor değil
ilk çıkış yaptığında 30 bindi şimdi 20 bin olmuş öyle diyimhocam bence hakikaten iyi cihaz ayriyeten içinde snapdragon 7 gen 1 var daha uzun ömürlü olur ve oyun performansı vs de üzmez bütçeyi daha da arttırım diyorsan buda indirimde sanırım
Honor 200
Honor 200 ELI-NX9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com