15K Gaming Laptop Önerisi

kanka monstwr kullandın mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka ücretsiz ram yükseltme kampanyası var bu ve laptop da daha
Monster kullanmadım ama bende laptop alıcam ve yaklaşık 7 aydır araştırıyorum bundan dolayı monster çok ısınıyor diyen insan sayısı bir hayli fazla ben daha önce lenovo kullandım ve gayet sağlam

Monster kullanmadım ama bende laptop alıcam ve yaklaşık 7 aydır araştırıyorum bundan dolayı monster çok ısınıyor diyen insan sayısı bir hayli fazla ben daha önce lenovo kullandım ve gayet sağlam
ben kullandım fan seçeneklerini doğru kullanırsan ısınma problemi olmuyor gayet serin çalışıyor..

Senin bütçe ne kadar hocam, ne almayı düşünüyorsun?

14 15 k arası hocam bu lenovayo bu hafta içinde almak istiyorum ama fiyatı çok uçtu bşr anda bir dahaki indirimler ne zaman olur acaba !?
Hocam indirim falan olmaz, bulduğunu kapmak lazım maalesef şu durumda indirim beklenmez. Ben ünideyim cumartesi geleceğim, gelir gelmez alacağım.

Hocam indirim falan olmaz, bulduğunu kapmak lazım maalesef şu durumda indirim beklenmez. Ben ünideyim cumartesi geleceğim, gelir gelmez alacağım.
Bende aynı şekilde hocam ama bu fiyata bir anda çıkması hoş olmadı 14kydı itopyada :/

Bende aynı şekilde hocam ama bu fiyata bir anda çıkması hoş olmadı 14kydı itopyada :/
Aynen hocam maalesef tam bizim alacağımız zamana denk geldi. Biraz daha beklersek alamayacağız gibi hissediyorum. ):

Ekler

• Screenshot_2022-06-22-22-10-11-268_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-06-22-22-10-11-268_com.android.chrome.jpg
    509.1 KB · Hit: 36
ben kullandım fan seçeneklerini doğru kullanırsan ısınma problemi olmuyor gayet serin çalışıyor..
Sonra evde pancar motoru çalıştırıyorsun. Clevo kasalı monsterlar alınmaması gereken ürünler. Anakartlarında, Ekran kartlarında ve kasalarında problemler çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,297
Üyeler
184,917
Son üye
erdo62
Geri