Akanzaii06
80+ Bronze
bitmiş indirim kardeşim çıkmıyorDaha sipariş vermedim hocam club üyesi nasıl olabilirim?
bitmiş indirim kardeşim çıkmıyorDaha sipariş vermedim hocam club üyesi nasıl olabilirim?
clevo kasa devri biteli yıllar oldu üstünden markalar geçti kulaktan duyma bilgilerle konuşmak hoş değil ne yazık kiSonra evde pancar motoru çalıştırıyorsun. Clevo kasalı monsterlar alınmaması gereken ürünler. Anakartlarında, Ekran kartlarında ve kasalarında problemler çok.
Yani şuanki kullanılan kasaların "farklı" bir üreticinden alındığını mı söylüyorsun? Verileri ve kanıtını görürsem hoşnut kalırım.clevo kasa devri biteli yıllar oldu üstünden markalar geçti kulaktan duyma bilgilerle konuşmak hoş değil ne yazık ki
nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum ama abranın bir kısmı ve diğer serilerinde tongfang kasa kullanıldığını biliyorumYani şuanki kullanılan kasaların "farklı" bir üreticinden alındığını mı söylüyorsun? Verileri ve kanıtını görürsem hoşnut kalırım.
E zaten öyle? Ben aksini iddia etmedim kinasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum ama abranın bir kısmı ve diğer serilerinde tongfang kasa kullanıldığını biliyorum
kanka biliyorum zaten ama genellemen doğru değilE zaten öyle? Ben aksini iddia etmedim ki
Al sana tongfang kasa abra.
al sana clevo kasa abra.Abra A5 V18.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V18.2 15,6" Gaming Laptop,Nvidia RTX3050 TI ekran kartı ve 11. Nesil Intel Core i7-11800H işlemcisiyle oyunlarda yüksek grafik detayları sunuyor!www.monsternotebook.com.tr
Al bu da clevo kasa tulpar.Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V17.2 15,6" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemcisiyle sizi eşsiz bir oyun deneyimine davet ediyor!www.monsternotebook.com.tr
bu da tongfang kasa tulpar.Tulpar T7 V24.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
Tulpar T7 V24.1 17,3" Oyun Bilgisayarı, yapay zeka ile desteklenen Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle canavarın tanımını yeniden yapıyor!www.monsternotebook.com.tr
Tulpar T5 V21.6.1 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr
hayır ama siz direkt monster olarak genelliyorsunuzClevo kasalı ürünler alınmalı mı yani?