Sıfırsa en mantıklısı bu.Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı gibi 15K bütçem var.
Dolayısıyla hazır sistem mi toplama sistem mi toplama ise 2. el mi sıfır mı, önerilerinizi bekliyorum.
görmüştüm bunu iyi duruyor ama alttaki arkadaşın attığı sistem de cazip göründü şimdiSıfırsa en mantıklısı bu.
INTEL I3 12100F - RX 6600 PULSE 8GB - H610M-HVS - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - RX 6600 PULSE 8GB - H610M-HVS - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İkinci elde illaki daha iyi bileşenli cihazlar vardır, tabi ikinci el almaya değer mi kısmı sana kalmış.
bayağı güzele benziyor, psu markası, diğer parçaların markaları vs. de baya iyi. İkinci el topladım teker teker aynı fiyata geliyorrx 6600 ve b450 özelleştirmesi ile 16 civarına geliyor ikinci el alman daha iyi olur .
benim attığım sistemde psunun markası avantajı var 800 liraya kesinlikle değergörmüştüm bunu iyi duruyor ama alttaki arkadaşın attığı sistem de cazip göründü şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bayağı güzele benziyor, psu markası, diğer parçaların markaları vs. de baya iyi. İkinci el topladım teker teker aynı fiyata geliyor