Link atar mısın bi bakayım2 yıl garantili teşhir ürünü 8gb ram rtx 3060 ekran kartlı laptop buldum. Tek eksi yönü i5 10300h işlemciye sahip. Sizce alınır mı?
Hocam o işlemciyi pek önermem. Isınan bir model olması lazım.2 yıl garantili teşhir ürünü 8gb ram rtx 3060 ekran kartlı laptop buldum. Tek eksi yönü i5 10300h işlemciye sahip. Sizce alınır mı?
Sakın alma teşhir ürün çok sıkıntı hem daha iyisi bulunabilir belki fiyato ne ki2 yıl garantili teşhir ürünü 8gb ram rtx 3060 ekran kartlı laptop buldum. Tek eksi yönü i5 10300h işlemciye sahip. Sizce alınır mı?
İnternette değil hocam mağazada buldumLink atar mısın bi bakayım
Cihaz 6 aydır mağazada açık kalmış çalışanın dediklerine göreHocam o işlemciyi pek önermem. Isınan bir model olması lazım.
Birde nasıl teşhir. Devamlı açık kalan bir cihaz ise 2 yıldır açık demektir. Ben olsam 2.el daha temiz ürünlere bakardım.
Yani şöyle söyliym onlar galiba hiç kapanmıyor 6 aydır şarjda ve hiç kapanmadı öyle düşünİnternette değil hocam mağazada buldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cihaz 6 aydır mağazada açık kalmış çalışanın dediklerine göre
Bataryanın durumunu da düşündüm 6 aydır 12 saat civarı açık kalmış bir cihaz altına da baktım tozlanmıştı. Ekran kartı 3060 olması sebebiyle ilgimi çektiYani şöyle söyliym onlar galiba hiç kapanmıyor 6 aydır şarjda ve hiç kapanmadı öyle düşün
Bu fiyatlarda maalesef rtx 3060 laptop bulmak imkansız gibi 2.el de bulmak zorSakın alma teşhir ürün çok sıkıntı hem daha iyisi bulunabilir belki fiyato ne ki
İşlemcisi beni çok düşündürüyor açıkçası, işlemci biraz düşük kalmış ekran kartı baya iyi ramleri zaten yükseltirim. Mağaza çalışanı test edilip sonra vereceklerini söyledilerHocam o işlemciyi pek önermem. Isınan bir model olması lazım.
Birde nasıl teşhir. Devamlı açık kalan bir cihaz ise 2 yıldır açık demektir. Ben olsam 2.el daha temiz ürünlere bakardım.
Hocam peki 20k civarı rtx 3060 laptop var mı ? Sıfır bulursam onu alırım muhtemelenYani şöyle söyliym onlar galiba hiç kapanmıyor 6 aydır şarjda ve hiç kapanmadı öyle düşün
Min bu varBataryanın durumunu da düşündüm 6 aydır 12 saat civarı açık kalmış bir cihaz altına da baktım tozlanmıştı. Ekran kartı 3060 olması sebebiyle ilgimi çekti
Bu fiyatlarda maalesef rtx 3060 laptop bulmak imkansız gibi 2.el de bulmak zor
İşlemcisi beni çok düşündürüyor açıkçası, işlemci biraz düşük kalmış ekran kartı baya iyi ramleri zaten yükseltirim. Mağaza çalışanı test edilip sonra vereceklerini söylediler
Hocam peki 20k civarı rtx 3060 laptop var mı ? Sıfır bulursam onu alırım muhtemelen