15protr55k çok büyük kampanya

bunlar hıyarcı tayfa heralde çoğu ürünü uygun fiyat baksanıza Alıntıyı görüntüle
Belki çengelköy gelecek nerden biliyorsun 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

n11 den çok alışveriş yapmıyorum bilemedim alan var mı
Ben bilemedim şimdi şöyle de bir şey var adamalrın ismi bile yok googleda parayı geri alırsında mahkeme zart zurt uzatırmı n11 bilemedim diğer telefonları görünce

Belki çengelköy gelecek nerden biliyorsun 😀

Ben bilemedim şimdi şöyle de bir şey var adamalrın ismi bile yok googleda parayı geri alırsında mahkeme zart zurt uzatırmı n11 bilemedim diğer telefonları görünce
Çengelköy gelirse razıyım çürük hıyar gelmesin de :)

satıcının hepsiburada mağazasıda varmış buldum telefonlar hariç tüm ürünler aynı :D
o zaman arkadaşın dediği gibi hesabı çaldırmışlar almam herhalde ya başımıza iş açmayalım durduk yere.

almak boşa ugras demek kredi kartından limit kesmesi 1 haftalıgına en az iadesi felan olcakta bıla bıla

Ürün satışa kapatılmış muhtemelen bir yanlışlık var işin içerisin de

Çengelköy gelirse razıyım çürük hıyar gelmesin de :)

o zaman arkadaşın dediği gibi hesabı çaldırmışlar almam herhalde ya başımıza iş açmayalım durduk yere.
Hesabı çaldırmış olsa da n11 parayı satıcıya vermiyor zaten hemen para geri iade edilir de ne zaman edilir o problem

Ürünü girerken ürün koduyla girdiyse n11 tarafında karışmıştır ya da kendisi 15 pronun koduna denk geldiyse belki otomatik girmiştir. Alanlara gitmez yüksek ihtimalle de saçmalık yani insan bi satış belgesi ister öyle kabul eder ürünü bu n11de çok acayip.

Bende heyecan yaptım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,666
Üyeler
185,302
Son üye
samiyildiz
Geri