15T için 67w şarj adaptörü önerisi

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,649
Dostlar xiaomi'nin kendi 67 şarjını kullanıyordum bir anda çalışmamaya karar verdi. Aynısından alacağım 320tl fakat 3-5 fazlasına kaliteli bir şeyler varsa öneri bekliyorum.

hocam mi sotre yi indir telefonununa hem kfaan rahat olur orinalliğinden şüphen olmaz

sadece adaptör istiyorsan 750 tl 120w destkekliyorsa onunda fiyatı kablosuyla beraber 1300tl

hocam bnde aldım acaba sahtemi falan filan kafamda en azndan ? kalmıyor

o tam olarak nasıl çalışıyor ? mi store ile ne ilgisi var ?
hocam hepsiburadada falan çok sahte ürün satılıyor bu jarz aleti ile alkalı yorumlarda herkes öyle belirtmiş replika birebir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

spigen içinde 30w lık versiyonunu aldım gayet memnunum hocam

Bilindik marka alın derim spigen,anker vs. Çok acele değilse 45 w anker var shein de yanında kablo ile alırsan 200 kusurlu bir rakama geliyor ilk kullanıcı ve puanları ekleyerek.

mi storeden 67wat al geç haftada bir stok güncelleniyor sanırım kampanya falanda var 100 200 lira ucuza alırsın orjinal olsun kafan rahat olsun

mi storeden 67wat al geç haftada bir stok güncelleniyor sanırım kampanya falanda var 100 200 lira ucuza alırsın orjinal olsun kafan rahat olsun
Evet orjinallik olayı kafama takıldı. Sadece adaptör lazım bu yüzden kabloya fazladan para vermek istemiyorum açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,353
Üyeler
190,549
Son üye
Quillenar
Geri