Smtcee
80+ Bronze
Dahası
Hahahahah hiç sormaDarbe anayasasından kurtulmak için anayasa değişikliğine gidicez dedi demiyor yoksa aday olamıyorum .d
Hahahahah hiç sormaDarbe anayasasından kurtulmak için anayasa değişikliğine gidicez dedi demiyor yoksa aday olamıyorum .d
Yok aday olabiliyor maalesef başkanlık sisteminde 2. Dönem olarwk geçiyorDarbe anayasasından kurtulmak için anayasa değişikliğine gidicez dedi demiyor yoksa aday olamıyorum .d
Olamaz kanka şu an yürürlükte olan anayasada bir kişinin en fazla 2 kez Cumhurbaşkanı olabilir maddesi var kendisi de 2 defa oldu zatenYok aday olabiliyor maalesef başkanlık sisteminde 2. Dönem olarwk geçiyor
Ama cumhurbaşkanlığı sistemi kalktı ki. Şuan başkan diye geçiyor.Olamaz kanka şu an yürürlükte olan anayasada bir kişinin en fazla 2 kez Cumhurbaşkanı olabilir maddesi var kendisi de 2 defa oldu zaten
Biz KDV indirimi için girdik başörtüsü yasası konuşuluyoree sonuç ne
Reis konuştukça dolar artıyor fjfjffjdj18,61 oldu
Ve kitaplar evet ücretsiz ama bir konu var.Sene kardeşim lise 2 ye geçti ve ona 1100 TL ye ek kitap istediler.Devletin verdiği yetersizmiş sanırımGidin yatın la eskileri anlatıyor asdasdadasfddf
Oha lan gözümün önünde birden 10 kuruş düştü 18.51 oldu tekrarReis konuştukça dolar artıyor fjfjffjdj
Tekrar 18.612 olduOha lan gözümün önünde birden 10 kuruş düştü 18.51 oldu tekrar
NPCsTezahurata başladılar.
Alıntıyı görüntüle