Neler Yeni

16.000 TL SİSTEM TAVSİYESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Günal
Arkadaşlar Selamın Aleyküm. Bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem 16-17k arasında. Linkte ki sistem iyi midir? alınır mı bu fiyata? Oyun olarak hikayeli oyunlar oynuyorum. FPS oyunu olarak R6, Valorant Tarzı oyunlar oynuyorum. Oyunlarda full grafik takıntım yok. Orta ayarlarda rahat oynatsa da olur. fikir verirseniz sevinirim. Herkese iyi bayramlar.

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
Arkadaşlar Selamın Aleyküm. Bilgisayar almayı düşünüyorum bütçem 16-17k arasında. Linkte ki sistem iyi midir? alınır mı bu fiyata? Oyun olarak hikayeli oyunlar oynuyorum. FPS oyunu olarak R6, Valorant Tarzı oyunlar oynuyorum. Oyunlarda full grafik takıntım yok. Orta ayarlarda rahat oynatsa da olur. fikir verirseniz sevinirim. Herkese iyi bayramlar.

Pahalı biraz, https://pckolik.com/urun/ward-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3060ti/ Bu sistemde anakartı B550M Auros elite kasayı da DEEPCOOL C560 yaparsan 16685 TL'ye bunu kaçırma derim

FatihKvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fatih Kavlak
Ekran kartınızı ASUS tercih ederseniz GIGABYTE'dan özellikle Windforce modelinden daha iyi soğutmaya sahip olduğunu göreceksiniz. GIGABYTE Windforce 2060 sahibiyim.

Ayrıca Donanım Arşivi'nin Paylaştığı hazır sistemleri de kovalayabilirsiniz.

Top Bottom