Neler Yeni

20-25K arası 1080P ultra grafiklerde oynatacak PC arıyorum

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Hocam çıkamazsanız diye dedim 1k pahalı olduğundan 25000 sınırda çünkü attığım ordada belirttim zaten çıkamazsa diye
anladım hocam dediğim gibi ddr5 sistem için 1-2k daha koymaya razıyım

bide hocam ventus 2x iyi midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Süzgeç
Merhabalar, herkese öncelikle iyi bayramlar dilerim. 20-25K fiyat bandında bilgisayar arıyorum ilk başta uzun ömürlü olsun diye DDR5 sistem dizmek istiyordum fakat 30K'lara kadar çıkasım yok açıkçası. 1080P'de cyberpunk 2077, red dead redemption 2 gibi oyunları ultra'da oynatsa yeter benim için bide genel olarak valorant, csgo tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum. Ayrıca bir kaç sorum da olacak onları da sıralicam.

Temmuz ayını beklesem mi bilgisayarlar için yoksa şimdiden alsam mı?

Ekran kartını Nvidia RTX 4000 serisinden olmasını isterim çünkü ray tracing ve dlss performansı amd'den daha iyi olduğunu gözlemledim.

işlemci AMD olsun isterim seviyorum AMD'yi.

2K veya 4K aramıyorum 1080P yeterli benim için.

Teşekkürler şimdiden
Eğer ki Vatan mağazası bulunan bir ilde yaşıyorsan, Vatan'ın mağazalara özel yaptığı sistemlerde ciddi indirimler var 24 bin küsüre 4060Ti sistemler alabiliyorsunuz ama eğer ki Vatan mağazası olmayan bir ilde yaşıyorsanız bu bilgisayarı almanızı öneriririm. Özelleştirme yapabilirsiniz.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
anladım hocam dediğim gibi ddr5 sistem için 1-2k daha koymaya razıyım

bide hocam ventus 2x iyi midir?
Fena değildir ama daha iyi modeller vardır gerçi 4060Ti gibi modelde çok farketmez marka

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Eğer ki Vatan mağazası bulunan bir ilde yaşıyorsan, Vatan'ın mağazalara özel yaptığı sistemlerde ciddi indirimler var 24 bin küsüre 4060Ti sistemler alabiliyorsunuz ama eğer ki Vatan mağazası olmayan bir ilde yaşıyorsanız bu bilgisayarı almanızı öneriririm. Özelleştirme yapabilirsiniz.

vatan bilgisayar var avm de minibüslerle gidiliyor
Fena değildir ama daha iyi modeller vardır gerçi 4060Ti gibi modelde çok farketmez marka
ısınan model değil dimi hocam? ya da ilerki yıllarda soğutma konusunda sorun yaşatmaz?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
vatan bilgisayar var avm de minibüslerle gidiliyor

ısınan model değil dimi hocam? ya da ilerki yıllarda soğutma konusunda sorun yaşatmaz?
Yaşatmaz rezalet bir model değil gidip asus dual falan olamaz ama

Top Bottom