anakartınız nedir acabaAnakartta 4 ram slotu bar 2 tanesine 16 16 taksam 2 tanesine 2 2 taksam mhz oranı düseceginden sıkıntı çıkar mı
2+2 ne DDR3 falan mı kullanionAnakartta 4 ram slotu bar 2 tanesine 16 16 taksam 2 tanesine 2 2 taksam mhz oranı düseceginden sıkıntı çıkar mı
Render için 32 yetiyor zaten sadece ekstra evde buldum taksam sıkıntı olur mu diye merak ettim cevabin için teşekkürlerHocam zaten render gibi şeyler yapmıyorsan sadece oyun, günlük kullanım için 32gb yeterde artar
Msi pro b760anakartınız nedir acaba
cevabın için teşekkürlerhatta 2x16 yı da çıkar 2x2 daha yap
Bilmiyorum evde buldum2+2 ne DDR3 falan mı kullanion
hayatıma hiç ddr4 için 2gb ram olduğunu görmedim ramler ddr2 veya 3 olabilir 2gblikler sakın takmaya çalışmayın uymaz bana özelden veya buraya resim koyarak 2gblik ramleri gösterinRender için 32 yetiyor zaten sadece ekstra evde buldum taksam sıkıntı olur mu diye merak ettim cevabin için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi pro b760
cevabın için teşekkürler
Bilmiyorum evde buldum
ve oyun render ev günlük işlemler için 32gb hayli yeterhayatıma hiç ddr4 için 2gb ram olduğunu görmedim ramler ddr2 veya 3 olabilir 2gblikler sakın takmaya çalışmayın uymaz bana özelden veya buraya resim koyarak 2gblik ramleri gösterin
DDR3 sisteme DDR3 DDR2 ram ni takcanRender için 32 yetiyor zaten sadece ekstra evde buldum taksam sıkıntı olur mu diye merak ettim cevabin için teşekkürler
Msi pro b760
cevabın için teşekkürler
Bilmiyorum evde buldum