Daha iyisini bulamazsınız. Kendiniz RAM yükseltmesi yapmalısınız.Peki bu fiyat bandında 16 GB ram li alabilir miyim bulabilir miyim
Evet biliyorum yalnız şehir dışında git gel yaptığım için sıkıntı oluyor ondan dolayı masaüstünü sattım laptop düşünüyorumKanka gezme tozma gibi bir sıkıntın yoksa masaüstü topla derim.Linçlenmeden gidiyorum iyi forumlar hayırlı ișler.
Garanti dışında çıkıyormuş diye biliyorum ondan pek sıcak bakmıyorum onaDaha iyisini bulamazsınız. Kendiniz RAM yükseltmesi yapmalısınız.
Biraz uğraşmak kötü değildir. Geç olsun güç olmasın.Garanti dışında çıkıyormuş diye biliyorum ondan pek sıcak bakmıyorum ona
Şunu önerebilirim ancak bütçeni biraz yükseltmen gerkebilir.
MMonster Abra A5 V19.2.5 i5-12500H 16 GB 500 GB SSD 4 GB RTX3050Ti 144Hz 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Monster Abra A5 V19.2.5 i5-12500H 16 GB 500 GB SSD 4 GB RTX3050Ti 144Hz 15.6www.n11.com
Maalesef o kadar bütçem bulunmuyor olsa zaten Asus rog alırdım teşekkürler yine de
17 bin mi hemde 2.elASUS TUF SON FİYAT ACİLL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1057735017
Intel Core i5 (11. Nesil) işlemci, 16 GB RAM, kapasiteli Asus dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Arkadaş illa asus istediği için malesef bu fiyatlara 2.el alınabilir bu özellikler 20k dan başlıyor. sıfırı17 bin mi hemde 2.el
20k ya monster atılmıştı dedim ki onu alacağıma Asus rog alırım yani bütçem o kadar olsaArkadaş illa asus istediği için malesef bu fiyatlara 2.el alınabilir bu özellikler 20k dan başlıyor. sıfırı