Millenicommu kullaniyorsunbütün oyunlarda ms 16-22 arası dalgalanıyo ama ışınlanarak oynuyorum çözümü nedir bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Speedtestden packet loss değerlerini atabilme şansın varmıEvet millenicom
İp ni sansürlemeyi unutmaAtayım
Atayım
takılma devam ediyoİp ni sansürlemeyi unutma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Packet Loss Test – Test Your Connection Quality
packetlosstest.com
Buradan test yapip atabilirsin csgo vs seçebilirsin
Csgoda sorun var sanirim mobilden yapincada paket loss ayni gorunuyor birde h1z1 seçip deneyebilirmisintakılma devam ediyo
Neyse ya atmayadabilirsin genel bir sorun sanirim millenicomda comnet gibi gidecek galiba bende millenicomdayım türknete geçmeyi planliyorumCsgoda sorun var sanirim mobilden yapincada paket loss ayni gorunuyor birde h1z1 seçip deneyebilirmisin
ms iyi bu sorunda 2 gündür var bende anlamadım durduk yere yaniCsgoda sorun var sanirim mobilden yapincada paket loss ayni gorunuyor birde h1z1 seçip deneyebilirmisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neyse ya atmayadabilirsin genel bir sorun sanirim millenicomda comnet gibi gidecek galiba bende millenicomdayım türknete geçmeyi planliyorum
Bir arkadaşta geçen gunlerde ayni konuyu açtı millenicom türknetin sitesine erişimide kapatmış yakin bir zamanda aramizdan ayrilir diye düşünüyorumms iyi bu sorunda 2 gündür var bende anlamadım durduk yere yani
hayırlısı hocam desteğin için sağol <3Bir arkadaşta geçen gunlerde ayni konuyu açtı millenicom türknetin sitesine erişimide kapatmış yakin bir zamanda aramizdan ayrilir diye düşünüyorum
Boşver dostum sende değiştir gitsin bu gün uygulamadan otomatik odeme emri vermeme rağmen faturami odememiş onu fark ettim maaleysef faiz binmiş kendileride verdikleri hizmetde uygulamalarıda dandikms iyi bu sorunda 2 gündür var bende anlamadım durduk yere yani
Boşver dostum sende değiştir gitsin bu gün uygulamadan otomatik odeme emri vermeme rağmen faturami odememiş onu fark ettim maaleysef faiz binmiş kendileride verdikleri hizmetde uygulamalarıda dandik