Niye laptop ? 16K ya sistem toplanılabilir.Eğer evden uzaksan laptop mantıklı ama laptop alıp sonradan pişman olma
Ram azmış amaMonster Abra A5 V18.2 i7 11800H 8 GB 500 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Abra A5 V18.2 i7 11800H 8 GB 500 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Abra A5 V18.2 i7 11800H 8 GB 500 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yani iyi düşün çünkü masaüstü laptopa göre bence kat kat daha iyi ekran küçük batarya bitme sıkıntısı var yükseltme yapmak sıkıntıHocam bende öyle düşünüyorum ancak seneye evden uzak bir okula gidebilirim belki
İlerde eklerseniz bence.Hocam bende öyle düşünüyorum ancak seneye evden uzak bir okula gidebilirim belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram azmış ama
Biliyorum ancak zaten daha bişey belli değil gitmezsem her türlü kasa toplarımYani iyi düşün çünkü masaüstü laptopa göre bence kat kat daha iyi ekran küçük batarya bitme sıkıntısı var yükseltme yapmak sıkıntı
eğer evden gitme fikri belirli değilse almayın belli olsun öyle alınHocam bende öyle düşünüyorum ancak seneye evden uzak bir okula gidebilirim belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram azmış ama