Yusuf_Yuşâ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,128
16GB ram günümüz için gayet yeterli. Ayrıca MHz in getirisi kapasitenin getirisinden daha etkili olacaktır.
Yapamazsın anakart desteklemiyor.ssd yok usta malesef gerek duymadım sistemim hızlı diye
ama ucuz olan 24 gb yapmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartım 3200 mhz destekliyor
3200 ün üstunu desteklemiyor
hocam emin olun ram kadar hız katar en az o sistem zaten iyi uçururssd yok usta malesef gerek duymadım sistemim hızlı diye
ama ucuz olan 24 gb yapmam
Kanka overclock ile destekliyor.Arkadaş Overclock yapamazsa kullanamaz.Nası desteklemiyor max 3200 http://www.Gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ab350m-d3vrev_10#sp
ya kardeş kafayımı sıyırdın bilgin mi yok git bak 3200 destekliyorYapamazsın anakart desteklemiyor.
la kafayımı yedin anakart sitesinde oc siz 3200 mhz destekliyor diyo gir bakKanka overclock ile destekliyor.Arkadaş Overclock yapamazsa kullanamaz.
Overclock biliyorsan sıkıntı yok.ya kardeş kafayımı sıyırdın bilgin mi yok git bak 3200 destekliyor
bilmiyorum ama overclock hakkında bisi demiyor anakartta 3200(o.c) buOverclock biliyorsan sıkıntı yok.
Benim bildiğim kadarıyla o.c overclock demek.Hatalıysam düzeltin.bilmiyorum ama overclock hakkında bisi demiyor anakartta 3200(o.c) bu