Neler Yeni

16 GB 3600 MHz Ram Önerisi

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
kankacım ikisinin kalitesi bir olmaz biri 3600 mhz cl16 kendi frekans hızı digeri 3000 den 3600 oc yapıcaksın ve marka cok önemli alıcaksan kaliteli alman lazım her gün almıcaksın
söylediğim ramler iyi kalitede ve oc yapılmış 3600 mhz ram ile normal 3600mhz arasında ne fark olabilir
açıklasana

PuMaT

80+ Bronze
söylediğim ramler iyi kalitede ve oc yapılmış 3600 mhz ram ile normal 3600mhz arasında ne fark olabilir
açıklasana
Hiç bir fark olmaz. Aynı şeyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kankacım ikisinin kalitesi bir olmaz biri 3600 mhz cl16 kendi frekans hızı digeri 3000 den 3600 oc yapıcaksın ve marka cok önemli alıcaksan kaliteli alman lazım her gün almıcaksın
Önemli olan RAM'in markası değil. Çiplerinin kaliteli olması. He bu arada bir kaynağın var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Tusun

Önemli olan RAM'in markası değil. Çiplerinin kaliteli olması. He bu arada bir kaynağın var mı?
Markası kalite olsun ki çipleri de kalite olsun

Şöyle düşünceksin örnek:10 TL lık silgi ile 100 TL lık silginin kalitesi bir olur mu.

PuMaT

80+ Bronze
Markası kalite olsun ki çipleri de kalite olsun
Crucial kaliteli bir marka zaten. Ama markaya değil modele bakmak lazım.
Türkiye'de aşağıdaki RAM'ler hariç Crucial Ballistix RAM'lerden daha iyisi yok.
Şöyle düşünceksin örnek:10 TL lık silgi ile 100 TL lık silginin kalitesi bir olur mu.
Biri 700 diğeri 7000TL değil ki. Aşırı mantıksız örnek. RAM'ler de silgi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Tusun
Y
Crucial kaliteli bir marka zaten. Ama markaya değil modele bakmak lazım.
Türkiye'de aşağıdaki RAM'ler hariç Crucial Ballistix RAM'lerden daha iyisi yok.

Biri 700 diğeri 7000TL değil ki. Aşırı mantıksız örnek. RAM'ler de silgi değ
YA KARDEŞİM NE BİR KARŞILAŞTIRMA ANLARSIN NE BİR FİYATLANDIRMA ANLARSIN SANA NE DESEM BOŞ RAMLERDE SİLGİ DEGİL DEMİŞSİN BEN ORADA ÖRNEK VERDİM EGER AZCIK BU ADAM NE DEMİŞ DİYE DÜŞÜNSEYDİN ANLARDIN GİT BAK BAKİM EN İYİ RAM MARKASI DİYE NE CIKIYOR

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Y

YA KARDEŞİM NE BİR KARŞILAŞTIRMA ANLARSIN NE BİR FİYATLANDIRMA ANLARSIN SANA NE DESEM BOŞ RAMLERDE SİLGİ DEGİL DEMİŞSİN BEN ORADA ÖRNEK VERDİM EGER AZCIK BU ADAM NE DEMİŞ DİYE DÜŞÜNSEYDİN ANLARDIN GİT BAK BAKİM EN İYİ RAM MARKASI DİYE NE CIKIYOR
Crucial Ballistix 3000 MHz CL15 ramlerimi 4000 MHz CL16’ya kadar OC’ladım. Sen daha hala neyden bahsediyorsun anlamadım.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Y

Türkçede cümlenin tamamı büyük harflerle yazılmaz. Aynı şekilde internet aleminde de bu durum bağırmak anlamına gelir.
Lütfen mesajını düzenle.

cemtastan2301

80+ Gold
Y

Hocam sakin olun ben olayı çoktan çözdüm, Ramlerimi aldım. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,832
Üyeler
166,089
Son üye
Yigıdoo02
Top Bottom