Einstein
80+ Platinum
Dahası
windows 10 kur bakalım hocam.Hocam yaptım hala 8 olarak görüyor ve 16384 kabul etmiyor
windows 10 kur bakalım hocam.Hocam yaptım hala 8 olarak görüyor ve 16384 kabul etmiyor
Şimdi kurdum ama hala aynı acaba bios pilini mi değiştirsem diye düşünüyorumwindows 10 kur bakalım hocam.
tamam ayarlar hakkında kısmını tekrar at bakalım.Şimdi kurdum ama hala aynı acaba bios pilini mi değiştirsem diye düşünüyorum
Başka forumlarda falan bios pilini çıkartın ve bekleyin diyor, tabi kasanın fişini çektikten sonra çıkartman gerekiyor. O şekilde dene bakalım.Şimdi kurdum ama hala aynı acaba bios pilini mi değiştirsem diye düşünüyorum
Buyurun hocamtamam ayarlar hakkında kısmını tekrar at bakalım.
Yaptım hocam 30 dakika bekledim ekran kartı ram işlemci herşeyi söküp tekrar taktım yine olmadıBaşka forumlarda falan bios pilini çıkartın ve bekleyin diyor, tabi kasanın fişini çektikten sonra çıkartman gerekiyor. O şekilde dene bakalım.
xmp açıkmı?Buyurun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptım hocam 30 dakika bekledim ekran kartı ram işlemci herşeyi söküp tekrar taktım yine olmadı
Açtım düzelmedi acaba burada bir ayar mı yapmam gerekxmp açıkmı?
xmp 1 aç kapa tekrar aç olmazsa modlanmış windows kur.Açtım düzelmedi acaba burada bir ayar mı yapmam gerek
Reis eline ağzına sağlık ama olmadı hiç bir şey ram değiştirdim geçici işlemci değiştirdim olmadı bende gittim bunu aldım sence nasılxmp 1 aç kapa tekrar aç olmazsa modlanmış windows kur.
RAM çöp olmuş gibi. 2 RAM'i de sırasıyla tek bir slota takıp açmayı dene. Hangisinde görüntü gelmezse o RAM çöp olmuştur.16 gb ramim var 8 gb olarak algılıyor ramlari silgi ile sildim Windowsu yeniden kurdum msconfigten ramlari yükseltir bious güncelledim ama sonu aynı başka ne yapabilirim