Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımda takılı 2x8 GB RAM vardı biri bugün ihtibari ile yandı.
www.vatanbilgisayar.com
Bunlardan 2X vardı, ben de 16 GB almak istiyorum ama uyumlu mu uyumsuz mu konusunda kafam karıştı. Aynı markanın aynı frenkanslarda 16 GB olanı var, aşağıda linki bırakacağım yardımcı olursanız sevinirim.
www.vatanbilgisayar.com
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daBunlardan 2X vardı, ben de 16 GB almak istiyorum ama uyumlu mu uyumsuz mu konusunda kafam karıştı. Aynı markanın aynı frenkanslarda 16 GB olanı var, aşağıda linki bırakacağım yardımcı olursanız sevinirim.
GSKILL 16GB (1x16GB) RipjawsV Red DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 16GB (1x16GB) RipjawsV Red DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daYardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.