Neler Yeni

16 MEGABIT INTERNET VALORANT

t0gy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga Aydın
Altyapı olmadığından 16megabit internet kullanmak zorundayım. Kabloyla baglanıyorum modem yakınımda. Benden baska kimse de kullanmıyor. Ama yine de oyunda ara ara 1 saniyelik pingim 17 den 350-400 e yükseliyor düsüyor sonra. Bunun sebebi nedir oyunumu ciddi sekilde etkiliyor. 1v1 kaldıgımda falan aniden cıkıyor oyunun kaderini bozuyor bu ping olayı.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Altyapı olmadığından 16megabit internet kullanmak zorundayım. Kabloyla baglanıyorum modem yakınımda. Benden baska kimse de kullanmıyor. Ama yine de oyunda ara ara 1 saniyelik pingim 17 den 350-400 e yükseliyor düsüyor sonra. Bunun sebebi nedir oyunumu ciddi sekilde etkiliyor. 1v1 kaldıgımda falan aniden cıkıyor oyunun kaderini bozuyor bu ping olayı.
bendede aynı sorun vardı paket yükseltince öyle bir sorun kalmadı superonline mi kullanıyosun ?

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
dalgalanma oluyor iste saglayici ile alakali sorun cozum cokta yok

t0gy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tolga Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede aynı sorun vardı paket yükseltince öyle bir sorun kalmadı superonline mi kullanıyosun ?
hayır vodafone kullanıyorum mecbur
Mesaj otomatik birleştirildi:

paket yükseltemiyprum işte öyle bir sorunum bar 16megabit yukarısı vermiyolar yoksa mahallede turk telekom fiber altyapısı var , ama bizim bina 3 katlı ve 3 daire oldugu icin cok masraflı olacağından fiber getirmiyolar bizim apartmanımıza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,984
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom