Neler Yeni

Öneri 16 yaş altı 125cc motor

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
PenguLand Reisi
Bütçe
50000
Bir motor almak istiyorum A1 ehliyet alacağım üstüne hangi motoru alayım hiçbir motor tecrübem yok ama kuzenimin motoru var onda alıştırma yaparak öğrenirim diye düşünüyorum 50K'ya kadar bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benzin tüketimi de önemli bu arada çok uzun yol yapmam ama arada belki

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Bir motor almak istiyorum A1 ehliyet alacağım üstüne hangi motoru alayım hiçbir motor tecrübem yok ama kuzenimin motoru var onda alıştırma yaparak öğrenirim diye düşünüyorum 50K'ya kadar bütçem var
Hocam motor hakkında bir bilgim yok ama öğrenince çok dikkatli olun.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,065
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Aslında mantıklı gibi görünse de o para daha mantıklı bir şekilde harcanabilir. Yok motosikleti kesin almak istiyorum diyorsan da A2 ehliyet almanı öneririm. Tabii acelesi yoksa.

Motosiklet önerim: Honda Dio.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

A1 Ehliyet kaç yaş

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
ilk motor için parçası ucuz olan 2.el bir scooter almanı tavsiye ederim en azından ilk 1 -2 ay için

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
kardeşim al mondial drift l miss gibi.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Dostum yamaha ybr 125 al ya da apachi xrs al öğren skuterda sonra geç viteslilere

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Börü29

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan
Hocam ilk zamanlar düşüpte cebinin yanmayacağı motorlara bin derim mondial kuba bunlara bin sonrasında japonlara geç çünkü mondialin parçası ucuz işçiliği kolaydır. hiç bilmiyosan scooter kullan demicem ben hiç bilmiyordum chopper motor ile başladım gayette güzel öğrendim ve sadece 1 defa düştüm (ıslak zemindi), kullanım tarzında bağlı birazda bazı şeyler. Dikkatli ol alınca sakin ol sıkıntı olmaz.

Shaco

80+ Bronze
Tecrüben olmadığı için manuel yerine daha düşük cc bir scooter alıp alışıp,trafiği okuyana kadar idare edeceğin bir motosiklet al. 50k bütçeni motora yatırmak yerine çin malı 20-25 bandında bi scooter seni tatmin eder şuan. Kalanıyla kendine güzel ekipman seti al. Scooter'a biniyorum kask yeter deme doğru düzgün ekipman seti al. Düşmeyen motorcu yok henüz düşmemiş motorcu vardır aklından çıkartma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,661
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom