Çıkarmazlar diye biliyorum hocam.Merhabalar 16 yaşında ehliyet alıp küryelik yapmayı düşünüyorum resmi şirketler almaz reşit olmadığım için biliyorum.
Ama aklımdaki soru bi lokantada vb çalışsam polisler sıkıntı çıkarır mı ?
düzeltme a1 zaten 16 yaşmış yasal olarak ceza yazamaz o halde. Ama o zman da şu doğuyor sana sigorta yapılması lazım. 16 yaşındaki birine sigorta yapacak lokanta bulursan olur bu iş.Araç sahibine ve ayrıca sana ceza yazılır bu tür durumlarda genelde araç muayenesi ve sigortasına da bakılır onlarda varsa ordan da sana girer. Ayrıca kast ve yeni yasa ile fosformu mont muhabbeti de sana girerse ayak üstü 20klık olursn.
Hocam bencede yaÇıkarmazlar diye biliyorum hocam.
Hocam çırak sigortası olur diye biliyorum dükkan motoru ile yapmayı düşünüyorum mt25 ile küryelik yapamam fosforlu mont fln önemli değil hocam şuan ztn birçok motorcu çeketi ışık vurunca parlayan cinstenAraç sahibine ve ayrıca sana ceza yazılır bu tür durumlarda genelde araç muayenesi ve sigortasına da bakılır onlarda varsa ordan da sana girer. Ayrıca kast ve yeni yasa ile fosformu mont muhabbeti de sana girerse ayak üstü 20klık olursn.
Mesaj otomatik birleştirildi:
düzeltme a1 zaten 16 yaşmış yasal olarak ceza yazamaz o halde. Ama o zman da şu doğuyor sana sigorta yapılması lazım. 16 yaşındaki birine sigorta yapacak lokanta bulursan olur bu iş.
sen herşeyi biliyorsun zaten. Yap sonucunu da yaz aydınlat bizi.Hocam bencede ya
Hocam çırak sigortası olur diye biliyorum dükkan motoru ile yapmayı düşünüyorum mt25 ile küryelik yapamam fosforlu mont fln önemli değil hocam şuan ztn birçok motorcu çeketi ışık vurunca parlayan cinsten
16 yaşındakileri nerdeyse her yer sigorta yapıyor zaten.Tam çalışıyorsa.Araç sahibine ve ayrıca sana ceza yazılır bu tür durumlarda genelde araç muayenesi ve sigortasına da bakılır onlarda varsa ordan da sana girer. Ayrıca kast ve yeni yasa ile fosformu mont muhabbeti de sana girerse ayak üstü 20klık olursn.
düzeltme a1 zaten 16 yaşmış yasal olarak ceza yazamaz o halde. Ama o zman da şu doğuyor sana sigorta yapılması lazım. 16 yaşındaki birine sigorta yapacak lokanta bulursan olur bu iş.
Resmî şirketlerde kendi motorun olursa 35,45 arası fatura kesiliyor kalan 25k fln ama değişmiş olabilir şirket motoru ile 15,20 arasıpeki bilenler varmı böyle bizim ordada kurye işleri var aylık ne kadar giriyor cebe sonra belki kargo şirketi hemen burada onlarada girerim sonra
Hocam herkes deli gibi kurye arıyor farkında mısınız ? Askeriden yüksek vermeyen yerde çalışmam.sigortalı kurye hemde 16 yaşında rüyada olur ancak o dediğin asgari ücret bile alamayabilirsin ücretinide elden alırsın
Çıkarmazlar diye biliyorum hocam.
Hocam A1 ehliyet ile yemeksepeti, trendyol, getir falan çalıştırmıyor diye biliyorum doğru mu? Yoksa yaparım.Araç sahibine ve ayrıca sana ceza yazılır bu tür durumlarda genelde araç muayenesi ve sigortasına da bakılır onlarda varsa ordan da sana girer. Ayrıca kast ve yeni yasa ile fosformu mont muhabbeti de sana girerse ayak üstü 20klık olursn.
Hocam çalıştırıyor ama önemli olan yaş 16 olması şirket sorumluluk almazHocam A1 ehliyet ile yemeksepeti, trendyol, getir falan çalıştırmıyor diye biliyorum doğru mu? Yoksa yaparım.
ben yazayimda sonra nerden bulaştım deme bu işlereHocam herkes deli gibi kurye arıyor farkında mısınız ? Askeriden yüksek vermeyen yerde çalışmam.